Juha Tapio ♥

En muista miten pitkään ja mistä lähtien mä olen rakastanut tätä miestä ja hänen tuotantoaan. Jos Juha Tapiosta saa joskus jotain taskumalleja, niin mä tilaan heti! Mä voisin nukahtaa sen laulujen sulosointuihin joka ilta ja kuinka siistiä (ja sairasta) olis kantaa mukanaan Juha Tapion laulavaa taskuversiota. Haha älkää vastatko.
      Mä olen luonut tähän suurenmoisen artistin tuotantoon vahvimman tunnesiteen noin vuosi sitten, jolloin elämäni vaikeimpina aikoina kuuntelin tätä herraa repeatilla melkein yötäpäivää. Uutta tai vanhaa tuotantoa, osasin jokaisen kappaleen alusta loppuun. Edelleen mun mielestä Juha Tapio lyö laudalta monet suomalaiset artistit, enkä usko että mun arvostus ja kunnioitus tätä herraa ja hänen ihania sanoituksiaan kohtaan laantuu koskaan. Varsinkaan taas tämän illan jälkeen.

Joskus kuukausi sitten ystäväni Laura kysyi haluaisinko lähteä hänen kanssaan Juha Tapion joulukonserttiin Turun Mikaelinkirkkoon. Hänelle oli JT:stä tullut välittömästi mut mieleen. Oonkohan ylistänyt tätä mun ystäväpiirissäkin jo kyllästymiseen asti, kun mun tiedetään olevan suuri fani?
Mä vastasin ehdottomasti kyllä! Onneksi liput oli melkein jo ostettu ennen kun ehdin vastata myöntävästi, sillä kirkko oli loppuunmyyty ja meitä oli Juhan pauloissa 1,5 tuntisen konsertin ajan yli 1000 harrasta kuuntelijaa.

Kuten ehkä sanottu, mä en ole jouluihminen ollenkaan. En nimeksikään, enkä juurikaan joululaulujakaan kuuntele, mutta Juhan tulkinta Sylvian joululaulusta herkisti minutkin. Sylvian joululaulu on mun lempi joululaulu ja Juhan tulkitsemana ylitse muiden heittämällä. Joululaulujen ohella kuultiin Juhan omiakin kappaleita, mikä mun mielestä oli tosi ihanaa. Sain kyyneliä pidäteltyä melkein maaliviivalle asti, kunnes kauniit Ohikiitävää -kappaleen sävelet alkoivat soimaan. Itkin kuin pieni lapsi, enkä ollut ainoa.

Olisin voinut herkistyä jo pelkästä kirkon kauneudesta, mutta olisin liikutukseltani missannut koko konsertin. Upeat valot vaihtuivat kauniin lilasta vihreään ja takaisin sinisestä valkoiseen. Olin häkeltynyt koko konsertin välittämästä tunteesta ja kirkon kauneudesta. Aivan mieletön konsertti. Loppuhuipennuksena laulettiin yhteislauluna Maa on niin kaunis ja yleisö seisoi. Mielelläni seisoisin siellä vieläkin.
      Vaikka taustamusiikki oli hillittyä Juhan oman bändin säestämää musiikkia, niin mä nautin konsertista aivan mielettömästi, vaikka tämä joulukonsertti olikin. Sopivassa suhteessa joululauluja ja Juhan omaa tuotantoa, olisin voinut muuttaa tonne. Tai ainakin täksi illaksi ♥

Nyt on helppo arvata mitä mä kuuntelen repeatilla seuraavat viikot… Ja liikutun uudelleen. Ah!

Pauliina

2 vastausta artikkeliin “Juha Tapio ♥”

  1. I love your blog.. very nice colors & theme.
    Did you design this website yourself or did you hire someone to do it for you?
    Plz reply as I'm looking to construct my own blog and would like
    to find out where u got this from. thanks a lot

    Feel free to surf to my blog post minuman berenergi aman

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta