Mama, I’m coming home

Ihana joulu vietetty poikaystävän perheen ja sukulaisten kanssa kaukana Turusta. Kiva nähdä ja päästä olemaan osa muiden jouluperinteitä, kaikille kuitenkin kun on muodostunut perheen kesken omansa.
      Nyt aika palata Turkuun viettämään viimeiset pyhät mun perheen ja sukulaisten kanssa. Töitäkin on hiukan tehtävä, kunnes taas viikon päästä voidaan juhlistaa taas kerran vanhenemisen päivää. Eli allekirjoittaneen synttäreitä. Katsotaan keksitäänkö mitään ihmeellistä 26 ikävuoden kunniaksi, vai kotihiireilläänkö parhaassa seurassa kotona.

Nyt jo pakarat puuduksissa vielä hetki istuttava kartturin paikalla. Kauniissa maisemissa nauraen matka sujuu kevyesti, mutta kroppa kaipaa jouluherkkujen ja ihan liian monien itsetehtyjen toffeiden jälkeen ulos lenkille! Pakko päästä vielä ulos, ennen kuin hautaudutaan TV:n eteen muistelemaan kesän lämpöä Iskelmä festareiden ja Juha Tapion keikkataltioinnin kanssa, ah, ihana rauhallinen koti-ilta luvassa. Huomenna jaksaa taas hetken tehdä töitä ja sukuloida lopun päivän.

Rauhallista joulunaikaa!

Pauliina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta