Supertreenit 2015 Lukija-arvonta!

Tässä se tulee, ihkaensimmäinen lukija-arvonta ja vieläpä ihan huikea arvonta! Bloggaajalla on ilo ja kunnia saada arpoa  
kaksi (2) lippua SuperTreenit 2015– urheilutapahtumaan, johon olen itsekin poikaystäväni kanssa suuntaamassa! Lippuja arvotaan siis kaksi (2) (lipun arvo 43€/kpl), kahdelle eri arvontaan osallistuneelle, joten voittomahdollisuudet ovat tuplat!
Nyt kaikki osallistumaan huippukivaan arvontaan!

Arvontaan voit osallistua jättämällä kommentin kommenttiboksiin omalla nimimerkilläsi! Jättämällä nimimerkin ilmoitan voittajan täällä blogissa ja Facebookissa arvonnan päätyttyä ystävänpäivänä 14.2, joten sen jälkeen pyydän voittajaa ottamaan yhteyttä sähköpostiini! Näin jokaisen sähköpostiosoite pysyy suojattuna, eikä sitä tarvitse liittää kommenttiboksii, jos ei halua, toki saa, jos haluaa!Mitä, missä, milloin?

SuperTreenit on Turun Urheiluliiton järjestämä yhden päivän mittainen ”super-liikuntatapahtuma”, jossa pääset kokeilemaan hauskoja uutuuslajeja, jotka ovat vasta rantautumassa Suomeen. Oman hyvänolon päiväsi voit rakentaa haluamallasi tavalla yli 80 ohjatusta tunnista, ajankohtaisista luennoista, mielenkiintoisista messuosastoista sekä Naantalin Kylpylän allasosastosta. Ja kirsikkana kakun päällä; koko tuotto käytetää lasten ja nuorten liikuntaan! Päivän ohjelman löydät suoraan tästä.

Tapahtumapaikkana toimii Naantali ja tarkemmin sanottuna Naantalin Kylpylä sekä Maijamäen liikuntahalli. Tarkemmat reittiohjeet löydät suoraan tästä. Eli Turun seudulla pyöritään! Ja Naantalin kylpylä ja Maijamäen liikuntahalli ovat 250m päässä toisistaan, joten päivän jumpat eivät ole kaukana toisistaan ja pieni happihyppely on aina piristävä! Tähän monipuoliseen ja inspiroivaan liikuntatapahtumaan kannattaa saapua myös kauempaa, koska Naantalin Kylpylässä voi yöpyä ja kukapa voisi vastustaa pientä rentouttavaa viikonloppua tai hotelliaamiaista? Voin lämpimästi suositella.

SuperTreenit starttaavat siis sunnuntaina 15. maaliskuuta klo 08.30 alkaen!

 kaikki kuvat lainattu SuperTreenit -nettisivulta

Lipulla saat siis:
Hauskat ja monipuoliset jumpat (varattavissa ennakkoon 2h, päälavan tuntien lisäksi)
Mielenkiintoisia ja ajankohtaisia luentoja (varattavissa ennakkoon 2 Maijamäen luentoa ja 1 Kylpylän luento)
Messuosaston, jossa myynnissä myös messuhintaan muun muassa liikuntavarusteita ja hyvänolon tuotteita
Runsaan ja herkullisen eväs- ja tuotepaketin
Etusetelin nopeimmille, jolla pääsee tapahtumapäivänä Naantalin Kylpylän sauna- ja allasosastolle 6 eurolla. Varattava etukäteen.
Hyvinvointiaulan palvelut edullisesti. Muun muassa hierontaa. Varattava etukäteen.
Narikka koko päiväksi ilman lisämaksua sekä Naantalin Kylpylässä että Maijamäen liikuntahallissa.

Plus mielenkiintoisimmat uutuudet niin aloittelijoille kuin aktiiviharrastajillekin, iloisen mielen ja taatusti hikisen ikimuistoisen päivän mukaansatempaavassa ja hauskassa ympäristössä!

Nyt klikkailemaan kommenttiboksiin ja ARPAONNEA kaikille!

*postaus toteutettu yhteistyössä SuperTreenien kanssa

Pauliina

23 vastausta artikkeliin “Supertreenit 2015 Lukija-arvonta!”

  1. Innolla treenipäivää ja yllätyskassia odottaen! Ja kylpylää treenin päälle, tullee tarpeeseen 😀

  2. Mukana arvonnassa. Tänään kuulun tapahtumasta ekaa kertaa ja kiinnosta todells paljon lähteä! P.s. En tiedä tuliko eka kirjoitus perille vai hävisikö bittitaivaaseen.
    [email protected]

  3. Oi! Huikea arvonta! Jos tänä vuonna pääsisi kun muina vuosina ollut liian myöhään liikkeellä ja jumpat ollut täynnä. Mukana siis arvonnassa 🙂

  4. […] muistakaahan tuo SuperTreenit 2015 lippujen arvonta täällä ja käykää ihmeessä osallistumassa! Aikaa osallistua on ystävänpäivään asti, joten vielä […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta