Take away vihersmoothie

Reipasta huomenta! Multa on kyselty laihtumiseen ja kiinteytymiseen liittyen (kirjoitin siitä täällä) ruokavaliosta. Minkälainen olisi laihtumista tai kiinteytymistä tukeva ruokavalio ja miten tulisi syödä, jotta se olisi terveellistä. Ajattelin asiasta tehdä oman postauksen, mutta tässä ihan loistava vihersmoothien ohje, joka ei maistu ollenkaan… no, vihreältä! Käy loistavasti välipalana, jonka voi napata kassiin mukaan!

Allekirjoittanut ei itse aluksi uskonut koskaan juovansa mitään vihreää, koska kaikki kokeilemani vihersmoothiet olivat tuomittuja mappi ö:hön. Kehityksellä on tuloksensa ja tässä on omani! Olen ikionnellinen löytäessäni loistavan vihersmoothien, jota pystyy juomaan hymyssä suin eikä vuorotellen vessan kanssa. Edelliset kokeiluni ovat meinaan olleet aivan jumalattoman kamalia yhdistelmiä. Tämä smoothie on loistava myös henkilöille, jotka eivät ruokavaliossaan suosi syystä tai toisesta maito -tai viljatuotteita.

Olin kauan jo haaveillut mukaan otettavista smoothiepulloista, ja nämäkin pullot kuuluvat johonkin toiseen blenderiin vaihtopulloiksi. Suuren löytöni tein tilpehöörin paratiisista, Clas Ohlsonilta hintaan 4,99€, joten nyt voi ottaa oman välipalan mukaan, eikä tarvitse pelätä pilaantumista, koska maitotuotteita smoothiessa ei ole.

Tämä ohje on yhteen annokseen, eli noin 3-5 dl. Jos haluaa isomman satsin, laittakaa ainesosia hieman reippaammin ja vettä kaksinkertainen määrä. Edelliset smoothie -ohjeeni löytyvät täältä ja täältä. Tämä vihersmoothie on loistava proteiinin, raudan, K- vitamiinin, foolihapon, karotenoidien (parantavat näköä) lähde ja päärynän, banaanin sekä omenan maut piilottavat nämä vihreät maut loistavasti alleen! Vaihtelevasti olen käyttänyt omenaa ja päärynää yhdessä smoothiessa, mutta välillä jättänyt toisen pois, kannattaa kokeilla omia suosikkeja.

Jos on allekirjoittaneen tavoin ennen kammoksunut vihersmoothieita niiden maun takia, niin viimeistään nyt kannattaa tätä reseptiä kokeilla ja tulla kertomaan mitä mieltä siitä oli! Vaikka tämä hiukan rotan myrkyltä näyttääkin, niin maku on sitäkin raikkaampi ja pirteämpi!

Pauliina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta