Muistutus SuperTreenit 2015 arvonnasta!

Päivät käyvät vähiin, joten nyt on aika muistuttaa huikeasta liikunallisesta tapahtumasta Naantalissa 15.3!
Arvonta suoritetaan ystävänpäivänä 14.2 ja kyseessähän on tottakai SuperTreenit 2015! Lippuja arvotaan kaksi (2) kappaletta ja molemmat eri osoitteisiin, joten nyt kipin kapin osallistumaan kevään inspiroivimpaan urheilutapahtumaan, jossa pääset itse testaamaan kauden uusia lajeja, jotka ovat vasta rantautumassa Suomeen.
Jokaisen kuntoilijan, jumppa-pirkon ja sali-monnin unelma! Jos et ole yksikään näistä, jokaiselta varmasti löytyy uteliaisuutta ja mielenkiintoa tämänkaltaiseen hauskaan hyvänmielen tapahtumaan, joten kaikki mukaan osallistumaan! Arvontaan osallistumaan pääset täällä. Homma on niinkin yksinkertainen, kun kommentoit kommenttiboksiin tuossa postauksessa, niin olet mukana arvonnassa, todella helppoa!

 molemmat kuvat lainattu SuperTreenit -nettisivulta

Kyseisessä postauksessa on selvitetty kaikki mahdollinen, mikä tulee SuperTreeneistä tietää ja lisäinfoa löydät heidän nettisivuiltaan ja pääset varailemaan hauskoja jumppatunteja sekä ajankohtaisia luentoja.  
Tätä ei kannata missata, joten arpaonnea kaikille!

Pauliina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta