10+1 random faktaa minusta

1. Olen aina haaveillut delfiinikouluttajan ammatista. Sanoin tämän
ääneen ylä-asteella ja edelleen pohdin, miksi jouduin
naurunalaiseksi. Myöhemmin lukiossa toinen pitkäaikainen haaveni nousi
realistisemmalle pallille ja halusin poliisiksi.

2.
Rakastan väkertää kaikkea pientä. Inhoan leipomista ja ruoan laittoa,
mutta jos saan väkertää vaikeita ja haasteellisia koristeita niin käsi
pystyyn mä olen vapaaehtoinen! Mitä uudempi ja haasteellisempi, sitä
enemmän kuola valuu leukapielistä ja sormet syhyää kokeilemaan!

3. Kesäaamut ♥ Mä myisin mummoni, jos voisin joka aamu herätä auringonpaisteeseen ja kesäaamuun. Tuo aamupala kuva laiturilta on yksi mun all time favourite kuvia ikinä ja se kiteyttää kesäaamun sekä aamiaisen täydellisesti yhteen kuvaan.

4. Mä jätän aina kahvin kuppiin, se on mun tavaramerkki. Mä olen ensimmäinen kylässä, joka sitä kahvia kinuaa ja lähes poikkeuksetta mun pyhästä nesteestä jää aina puolet kuppiin. Täytyypi kokeilla, jos mulle antaa vaan puoli kuppia niin tyhjeeneekö mun kuppi sillon kokonaan? Yleinen ”hauska” läppä perhekeskuudessa. Nauran ratketakseni jokaikinen kerta.

5. Kysyn mun äidin mielipidettä ja neuvoa todella monessa asiassa. Koulutuksista kukkaruukkuun ja parisuhdejutuista projekteihin. Joskus otan ne huomioon ja joskus en.

6. Olen todella perhekeskeinen. Rakastan omaa sekä poikaystäväni perhettä
suuresti. Mulle perheeni hyvinvointi ja onnellisuus on todella tärkeää
ja jaksan iloita sekä murehtia muiden puolesta. Huippu juttu!

7. Multa lähtee hiukset päästä, kun joku sanoo: ”mut sä oot vielä niiiiin nuori”. Hei, mä oon just sopivan ikänen. Toisinaan kuulee myös ”ai ku sä oot vanha”, ja hei, oon sopivan ikänen. Tähän lasketaan myös ne herrat jotka aikoinaan jaksoivat kertoa jokaikinen kerta sitä samaa kulunutta läppää siitä miten näytän 17- vuotiaalta ja ”onkos mulla edes ikää tarjoilla juomia”. Naurattaa posket lommolla edelleen. Pliis, olin 25.

8. En tiedä rakastanko vai inhoanko yllätyksiä. Mulle on järjestetty viimeisen vuoden aikana kaksi huikeaa yllätystä ja rakastin niitä. Mutta tilanteessa, jossa tiedän että yllätys on tulossa, inhoan sitä tunnetta kun en tiedä mitä se on enkä pysty ohjaamaan itse mitään. Haha.

 9. Mua kiinnostaisi ihan älyttömästi vierailla tuntemattomien kotona. Nähdä
miten joku on sisustanut samanlaisen asunnon, millä tavalla se on
sisustettu vai ylipäätään onko. Koti on pyhä asia niin monelle, siellä
voisi nähdä vaikka mitä mielenkiintoista, se olis siistiä!

10. Kaupan kassalla ja baarimikkona kuulee parhaimmat läpät. ”Se on varmaan ilmanen, kun siinä ei oo hintaa” tai ”viina ei maksa mitään, mutta jäät ne siinä vasta maksaakin”. Hei ihan tosi. Montako vuotta vielä?

11. Olen sarkasmin ystävä.

Pauliina

2 vastausta artikkeliin “10+1 random faktaa minusta”

  1. Oi että! Olipa mukava lueskella randomjuttuja sinusta, ja nuo kuvakollaasit – ihania! Meistä vois muuten tulla hyvä tiimi, mä rakastan leipomista mutta en osaa yhtään tehdä mitään koristeita tai jaksa väkertää mitään pientä. Mä voisin leipoa ja sä koristella. Haha 🙂 Iloa viikonloppuusi!

    • Haha kiitos! Toi kuullostaa hyvältä, me tehdään samaa tiimityötä mun äidin kanssa 😀 Mä piperrän pienet koristeet pilkun tarkkaan ja hän hoitaa sen suuremman leipomisen puolen 😀
      Aurinkoista viikonloppua sullekin! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta