Ei niin tehokas viikko

Kuten viime postauksessa vinkkasin, meillä on vähän sairasteltu ja eletty fiiliksen mukaan. Poikaystävä on maannut sängynpohjalla ja täällä toisella puolella maapalloa koiravahteina ollessamme tuonne omalle salille on aina viitseliäisyyden pituinen matka. Tuntuu jotenkin niin turhalta mennä autolla salille, jotta voi juosta juoksumatolla, haha, aika älytöntä, eikö?
Treenaaminen tällä viikolla jäänyt salin osalta siis hieman vähemmälle. Tällä viikolla hauvojen kanssa peuhaaminen, lumen kolaaminen ja muu miehinen työ ovat olleet enemmän mun treenilistalla. En muistanutkaan miten hauskaa lumen kolaaminen on!

Yleensä painonpudottajat ottavat stressiä pieleen menneistä herkkupäivistä tai viikonlopuista. Mun suhtautuminen on asiaan on 80/20. 80% ajasta eletään laadukkaasti ja 20% vähemmän laadukkaasti. Kun suurinosa ajasta menee hyvin ja ravinto sekä ateriarytmit ovat kunnossa niin homma pelaa. Ei kenenkään painonpudotus tai painonhallinta kaadu pariin herkutteluun tai huonosti menneeseen viikkoon. En myöskään tämän vuoksi pidä asikkaitani heikkoina, jos he kertovat joskus vetäneensä karkkiöverit tai pussin sipsejä. Kannattaa kaiken suuren muutoksen keskellä olla armollinen itselleen ja poimia sieltä ne positiiviset jutut. Jos vaikka ateriarytmin on saanut kohdalleen, niin sekin on jo iso plussa, muut tulevat pikkuhiljaa perässä. Kohtuus tietenkin tässäkin. Kultaisen keskitien löytäminen voi viedä aikaa, mutta sen muokkauduttua itselle sopivaksi se pysyy ja auttaa painonpudotuksessa. Turha stressi pilaa kaiken! Tätä kaavaa tullut noudattua syömisen kanssa meilläkin tällä viikolla! Poikaystävä saa luvan kanssa syödä jätskiä, niin sympatiasta siis minäkin. Nyt minä miesten miehenä menen sytyttämään takan, joka kerta sen syttyessä olen entisestä partiolaisminästäni ylpeämpi!

Syömisestä, ruokavaliosta ja repsahduksista sekä niiden vaikutuksista painonpudotukseen voisi olla aihetta omalla postaukselle, jos siitä joku olisi kiinnostunut?

Pauliina

Yksi vastaus artikkeliin “Ei niin tehokas viikko”

  1. Joo ehdottomasti kiinnostaa lukea lisää noista aiheista! Ovat täällä ainakin ajankohtaisia 🙂 Kaikki vinkit esim.ruokailurytmin säännöllistämiseen ja välipalaideoihin ovat hyvin tervetulleita!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta