Nyt saa kysyä!

Kysy kysy kysy!
Nyt saa kysyä kaikkea mitä mieleen juolahtaa. Elämän tarkoitusta en tiedä, joten kysymyksiä esittäessä kannattaa pitää järki päässä, sillä nyt on mahdollisuus käyttää personal traineria hyväksi ja hyötyä siitä itse! Ja vieläpä ilmaiseksi!

Jos tulee mieleen muita kysymyksiä kuin näihin aihealueisiin liittyen niin laittakaapa toki nekin, hyvänmaun rajoissa tottakai! Jos yhtään kysymystä ei esitetä, niin seuraavaa kysymyspostausta saadaan odottaa hyvin pitkään, haha. Joten nyt kannattaa laittaa oma etu edelle ja miettiä mitä haluaisi kysyä omalta PT:ltä ensimmäisenä tai mikä askarruttaa mieltä laihdutuksessa, kiinteytymisessä, lihasmassan kasvatuksessa, ruokavaliossa tai missä ikinä. Tyhmiä kysymyksiä ei ole! Matkan varrella tullut opittua, että mikä minulle saattaa olla itsestäänselvyys, saattaa jollekin toiselle olla aivan uusi juttu ja niistä minäkin opin, joten win-win.

Kysymyksiä peliin, hyödyntäkää mahdollisuus itseänne varten! 
Myös postausideoita otetaan lämpimin mielin vastaan, joten kertokaa mistä haluaisitte kuulla tai mikä olisi kiinnostavaa luettavaa? KERTOKAA! 

Pauliina

9 vastausta artikkeliin “Nyt saa kysyä!”

 1. Mielelläni lukisin ruokavaliosta ja treenistä silloin kun tarkoituksena on enemmän kiinteytyä kuin laihduttaa…

 2. No kysytääns vaikkapa että mitä mieltä oot seuraavista ilmiöistä: Kayla Itsines, TFW ja crossfit (vaikka toki pidemmästä buumista puhutaan viimeisen kohdalla)? Entä hifistely vai ravitsemussuositukset+terve järki ruokailussa? Tiedän että nämä ei ole yksioikoisia juttuja, sillä ihmisiä on joka lähtöön, mutta sulle jotain mistä vääntää juttua 😉

 3. Mikä mielestäsi on kohtuullinen hintahaitari PT-palvelulle? Mikä on tärkeintä ottaa huomioon PT:a etsiessä? Millainen on hyvä aloituskuntotesti?

 4. Miten saada uutta tehoa kuntosalikehitykseen? Kuinka usein pitäisi vaihtaa ohjelmasta liikkeitä tai koko ohjelma? Milloin ja kuinka usein kannattaa käyttää tehokeinoja esim.pudotussarjoja, hyvin lyhyitä sarjoja isommilla painoilla tms? 🙂

 5. Mitä mieltä olet yöunien jakamisesta? Saatan herätä aamulla ennen viittä, joogata ja tehdä aamujumpan, rentoutuksen ja mennä takaisin nukkumaan pariksi tunniksi. Olo on sen jälkeen hyvä ja pirteä ; )

 6. Moi. Mulla on sellainen ongelma, että kun käyn salilla satunnaisesti, keskimäärin pari kertaa viikossa, niin mun reidet lyö lukkoon salitreenissä yleensä toisen sarjan jälkeen. Esimerkiksi kahvakuulalla kyykätessä, askelkyykyissä jne. Se tuntuu semmoselta polttavalta, menee joskus ohi hieromalla ja venyttelemällä, toisinaan taas ei. Oikeastaan en edes tiedä, pitääkö/saako sellasen vaivan iskiessä edes hieroa saati venytellä, mutta olen tehny jalalleni sen, mikä helpottaa… Mikä tähän kipuun on syynä ja miten sitä vois ennaltaehkäistä? Tai mitä teen, kun kipu iskee?

  Toinen kysymys liittyy myös kuntosalitreeniin. Viime viikolla eräs liikunta-alan ammattilaiseksi itseään kutsuva mies saarnasi minulle kuntosaliharjoittelun merkityksestä. Hän oli sitä mieltä, että perus kuntosaliharjoittelijan pitää tehdä treeninsä salilla vapailla painoilla tai kehonpainolla, ei käyttää minkäänlaisia laitteita. Laitteiden käyttöä hän sanoi suosittelevansa ainoastaan tavoitteellisesti treenaaville kehonrakentajille sekä kuntoutujille. Mitä mieltä sinä olet tästä? Osaatko sanoa mitään perusteluita tälle miehen mielipiteelle? Hän ei jäänyt perustelemaan sen kummemmin, ja se jäi askarruttamaan minua…

 7. Haluaisin laihtua muutaman kilon ja kiinteytyä jonkin verran. Lihakset ja voima ei olisi haitaksi. Olen kuullut että kannattaisi ensin laihduttaa ne muutamat kilot pois ja sitten vasta rueta keskittymään lihaksiin ja muuten kiinteyttämiseen. Onko asia näin?

 8. Kuinka paljon on perää, että kuntoilun määrää lisätessä paino aluksi nousisi, koska lihasmassa alkaa kasvamaan ja painaa rasvakudosta enemmän? Edelliseen liitettynä se, että noudattaa suositusten mukaista sporttailijan ruokavaliota. Tuntuu, että vaikka kuinka lisäisi raskaitakin treenejä parikolme viikko-ohjelmaan sekä lisäisi viikottaisia urheilukertoja, paino ei vaan putoa vaan jopa nousee, vaikka riittävästi ja ohjeiden mukaan söisi herkut pois karsien. Motivaation ja pakotuksen rajamailla ei ole mukavaa, kun kiinteytys tai painon pudotus eivät tuota tuloksia.

 9. […] esittämässä kysymyksesi liikunnasta, terveydestä, hyvinvoinnista tai mitä mieleen juolahtaakin TÄÄLLÄ. Loistavia kysymyksiä jo tullut, lisää kaivataan. Joten hyödyntäkää tilaisuus itseänne […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta