Sängynpohjalla

Voihan kipeys sentään! Todella pitkään pötkisin pakoon muun perheen viruksia ennen eilistä. Ihan loistavasti mun sairastupa alkoi mahataudilla ja jatkuu kuumeena. En muista koska viimeksi olisin ollut kuumeessa, varmaan kotona asuessani. Tuntui lähinnä 100- vuotiaalta raajarikolta. Lauantain treenien lihaskivut tuntuivat kymmenkertaisilta ja kävely oli lähes mahdotonta ilman poikaystävän tukea, joka toimi mun rollaattorina. Koita tässä nyt sitten ottaa iisisti muutama päivä, kun mieli tekisi urheilemaan, mutta kroppa huutaa lepoa ja lämpöä paksun peiton alla. Tuntuu että sisällä on yhtä kylmä kuin ulkona tai sitten mun kroppa on vaan niin suuressa syväjäässä. Ei meinaa kerrospukeutuminen millään edes riittää. Kylläpä sitä taas huomaa miten paljon terveyttä arvostaa, kun kerran kaatuu sänkyyn tällä tavoin.

Nyt pitää ottaa omista opeista vaari ja malttaa rauhoittua kotona sekä muistaa se yksi kuumeeton päivä ennen täältä poistumista. Treeneissä tulee seuraavaksi ottaa kevyesti kropan ehdoilla. Kaikesta kannattaa aina löytää jotain positiivista ja minähän pystyin kerrankin olemaan ihan kärppänä tänään aamulla klo 09, kun Haloo Helsingin Hartwall- areenan keikkaliput tulivat myyntiin. Arvatkaapas kuka sai kaapattua omansa… Ei niin pahaa ettei jotain hyvääkin, hihi. Joku muu tulossa bailaamaan kyseiseen konserttiin?


Miten siellä ruudun toisella puolella? Ootteko pysyneet terveinä, flunssa tai kuume vaivannut?

Pauliina

Yksi vastaus artikkeliin “Sängynpohjalla”

  1. Sitä on liikenteessä. Itse toivon säästyväni, vaan pahoin pelkään että jos toinen puolisko on kasarmilla tänään sairaana, niin olen minäkin tässä alta aikayksikön… Pikaista paranemista! ja Paljon vettä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta