TS Hyvinvointi

TS Hyvinvointi on avautunut! Eli Turun Sanomien nettiperhe kasvaa ja muiden erikoissivustojen rinnalle on tullut TS Hyvinvointi, joka vaalii terveyttä, liikuntaa, tyyliä ja elämää. Sivusto tarjoaa päivittäin mielenkiintoista hyötytietoa fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin lisäämisestä. Mielestäni erittäin pirteä, laaja-alainen ja käytännöllinen sivusto on suunnattu jokaiselle, joka on kiinnostunut omasta terveydestään, iästä, sukupuolesta tai siviilisäädystä riippumatta. Sivustolla voi tutustua muun muassa lapsiperheille sopiviin viikonloppupuuhiin Turussa, saada vinkkejä hyvinvointiin ja paljon paljon muuta. Ihan laidasta laitaan siis!
No miksi minä tästä kirjoitan?

Koska sivustolla on joukko erilaisia ja mielenkiintoisia blogeja, joista yksi on minun. Olen siis päässyt kirjoittamaan omaa blogiani Treenisykkeellä, Turun Sanomien Hyvinvointi -sivustolle! Olen tiennyt tästä asiasta ihan liian kauan tähän mun kärsivällisyyteeni nähden ja olen tutissut housuissani kuin siellä olisi tuhansia muurahaisia! Innosta ja jännityksestä soikeana lähden mukaan rakentamaan ja tekemään uutta Hyvinvointi- sivustoa bloggaamalla sivustolla vähän samoilla aihealueilla kuin täälläkin blogissa. Turun Sanomien blogini keskittyy vielä enemmän hyvinvointi-, terveys- ja liikuntavinkkien jakamiseen ja lukijoiden motivaation herättelyyn. Tämä nykyinen blogini siis pysyy paikallaan täällä ja jatkaa samaa kulkuaan tässä osoitteessa. Tottakai toivon teidän liittyvän seuraan myös Turun Sanomien nettisivuilla ja blogissani sielläkin!

Olen sanaton. Voisin tätä mahdollisuutta hehkuttaa loputtomiin ja voi tätä ilon määrää. Naama jumiutuu tähän riemuidiootti ilmeeseen ja suupielet loksahtavat kiinni korviin. Nyt kun sain paljastaa teillekin tämän salaisuuden, niin kevät ei voisi enää paremmin alkaa! Aamun tuorepuuro oli kuin taivaassa valmistettu, kahvi kuin suoraan nenäni edessä brasilialaisen ammattilaisen tyyliin paahdettu. Oikeasti lähes mauttomat mansikat sulivat suussani ja räjähtelivät kesäistä makua. Höyryävästä kahvikupista auringonpaisteessa näin lähes peilikuvani riemuidioottimaisen hymyn ja unisen meikittömän naamani. Edes se ei tänä aamuna kauhistuttanut. Tänään mikään ei pilaa mun päivää.

Ihanaa päästä jakamaan tämä tieto teillekin. Nyt mun ei tarvitse enää haljeta yksin riemusta vaan voi hehkua sitä iloa ja onnea myös tänne! Nyt kaikki hop hop katsastamaan uudet TS:n Hyvinvointi -sivut ja löytämään omat suosikkibloginsa! Valikoima on oikeasti todella kattava ja blogien kirjo valtava. Ihan mahtavaa!
      Keväällä aurinko saa jokaisen menojalan vipattamaan, joten nyt tuolta löytää myös parhaat vinkit omiin innostuskipinöihin ja voihan Hyvinvointi -sivuilta saada vinkkeliä vaikka uuteen harrastukseen. Meistä nuorista bloggaajista ikähaitari on aina eläkeläiseen saakka, joten luettavaa löytyy ikäkunnasta riippumatta.

Nyt mä vaihdan lenkkikamat päälle ja lähden hyödyntämään tätä hymyenergiaa tuonne lenkkipoluille muiden oudoksuvien katseiden riemuksi! Onnellisuuden multihuipentuma.
Aurinkoista torstai-päivää murut

Turun Sanomien blogini löytyy TÄÄLTÄ
TS Hyvinvoinnin -kotisivut TÄSTÄ
Ja TS Hyvinvoinnin Facebook sivut TÄÄLTÄ, joten nyt klik klik tykkäilemään, jotta pysytte helpoiten kartalla!

Pauliina

4 vastausta artikkeliin “TS Hyvinvointi”

  1. Ihan superisti onnea, Pauliina ♥ Olet ehdottomasti paikkasi ansainnut ja olen niin iloinen puolestasi! Leiju ansaitusti 🙂

    • SUPER ISOT ja kauniit kiitokset mieltä lämmittävästä ja ihanasta kommentistasi ♥ "Jalat maassa, pää ilmassa" -tyylillä mennään, aurinkoista ja lämmintä kevättä! Piristit kommentillasi suuresti päivääni, kiitos siitä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta