Hyvää huomenta

Maailma kirastuu joka aamu, kun aurinko paistaa. Tuntuu, että saan niin paljon uutta energiaa kun ensimmäisen kerran silmät avatessa sälekaihtimien välistä kurkistaa kirkas valo. Aurinko ja pilvetön taivas, kevät on tässä ja nyt. Tai ainakin mun pirteä ja kesää odottava fiilis haluaa niin uskoa.

Meillä oli ihanan rauhallinen aamunavaus täällä kotona herkku aamiaisen ja kiirettömyyden kanssa. Mä rakastan pitkiä aamuja, varsinkin kun tietää miten sähäkkä aamu huomenna on tulossa. Huomenna mennään eikä meinata, vaikka useimmiten sunnuntai on se viikon kiireettömin päivä, niin meillä se on täynnä vilskettä, hulinaa, iloista mieltä ja treeniä! Meinaan SuperTreeniä.
      Päätettiin poikaystävän kanssa ottaa kunnon getaway ja suunnataan jo tänään kohti Naantalin Kylpylää. SuperTreenit alkavat vasta huomenna, mutta me haluttiin tänään jo mennä rentoutumaan kylpylään ja herätä huomenna valmiiseen aamupalapöytään. Hotelliaamiainen on kyllä ihan huippua. Varsinkin, kun meidän perheessä se on yleensä allekirjoittanut, joka sen aamupalan pöytään kokoaa, haha.

Me pakataan kimpsut ja kampsut ja otetaan varaslähtö Naantaliin, en malta odottaa huomista! Miten moni teistä tulossa SuperTreeneihin? Löytyykö ensikertalaisia? Minne tunneille olette menossa?

Jos oma lippu on vielä hankkimatta, niin lippuja myydään vielä, joten kaikki innolla mukaan! Lisätietoa löytyy täältä. Tämä tapahtuma aloittaa kevään treenikauden uutuuksillaan niin räjähtävästi, että ei voi olla motivoitumatta. Mä en ainakaan meinaa pysyä jumppatrikoissani ollenkaan, päästävä jo kokeilemaan uutuuksia! Mahtava viikonloppu edessä!

Mitä ohjelmaa teillä on aurinkoisena viikonloppuna?

Pauliina

2 vastausta artikkeliin “Hyvää huomenta”

  1. Aurinko tuo kyllä niin paljon energiaa ja hyvää mieltä 🙂 Harmittaa vietävästi, kun voitin lipun Supertreeneihin, mutta olen flunssassa niin pakko jättää väliin ettei mee pahemmaksi 🙁 Mutta pidä hauskaa munkin puolesta 😉

    • Voi että, eikä! Hirveesti on nyt kyllä kaikkia mahdollisia tauteja liikkeellä, mitkä vetää sängynpohjalle :/ Varmasti fiksu ratkaisu jäädä parantelemaan, tuo on kyllä aika rankka ja pitkä päivä! Ensi vuonna toivotaan, että pääset mukaan, hauskaa kyllä oli 🙂 Pikaista paranemista! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta