SuperTreenit 2015 fiiliksiä

Tämän kaiken kevään koulutustarjonnan, loma hässäkän, pakkaamisen, pikku miehen jatkuvan sairastelun ja lumisateen (anteeks mitä?!) keskellä on ihanaa ottaa pieni pako ikimuistoiseen sunnuntai-päivään Naantalissa. SuperTreenit 2015 räjähtivät käyntiin aurinkoisena sunnuntai-aamuna 15.3 Naantalissa ja minä poikaystäväni kanssa pääsimme pirteään liikuntatapahtumaan mukaan, kiitos SuperTreenien!

Hetkeäkään en tästä päivästä vaihtaisi ja koko päivä oli niin täydellinen, hehkutusta yhtään väheksymättä! Aurinko paistoi, vaikka olimmekin sisätiloissa miltei koko päivän, niin ihana keltainen molluska sai jokaisen hymyn nousemaan vielä korkeammalle, kuin mitä se oli jo ennestään. SuperTreenien jumpat järjestetään siis Naantalin Kylpylän ja Maijamäen liikuntahallin tiloissa. Siirtyminen käy pienestä happihyppelystä ja alle viiden minuutin siirtymismatka oli ihana piristysruiske kirkkaassa ja melko lämpimässä säässä!

Me oltiin toivottu MFC -tuntia, jossa treenataan painavan pallon kanssa ja Runner’s Posture -tuntia, jossa tsekattiin jokaisen juoksuasentoa ja annettiin vinkkejä juoksijalle tärkeiden lihasten treenaamiseen. Pääsimme myös Flow of Wellness, Liiku oikein – sydämesi kertoo miten ja Unelmana maraton -luennoille, joista jokaisesta pidin valtavasti sekä koin ne juuri minulle ja meille hyödyllisiksi tunneiksi. Flow of Wellness -luentoon aion palata täällä blogissa vielä omana postauksenaan. Luennon piti ihana Jenni Levävaara, ja taisin juuri rakastua tuohon naiseen ja hänen ajattelumaailmaansa! Ihan mieletön luento, jossa omatkin ajatukset lähtivät lentoon ja saivat ajattelemaan asioita ihan uudesta näkökulmasta. Mielestäni tämänkaltaiset luennot ovat parhaita, kun niistä saa uutta näkökulmaa tai vinkkiä juuri omaan elämään, treeniin ja olemiseen.

SuperTreeneissä on mahdollisuus siis varata kaksi mieluisinta jumppaa ja kolme luentoa etukäteen. Isolla päälavalla meneviin jumppiin saavat osallistua kaikki, ilman etukäteisvarausta. Meidän ”omat” tunnit ja luennot menivät pahasti päällekkäin päälavan tuntien kanssa, mutta se ei meidän menoa haitannut, kun olimme niin innoissamme kaikesta! Ja niin tuntui olevan ihan jokainen muukin tuolla tapahtumassa. Yhdeltäkään hymynaamalta ei vältytty ja tuntui, että kaikilla oli todella hauskaa ja leppoisaa.

Tapahtuman energinen fiilis, sekä mukaansatempaavuus tarttui jokaiseen jumppariin. Iloisen sekä nauruherkän tunnelman pystyi aistimaan koko päivän! Mielestäni on huikeaa, kun ihmiset heittäytyvät tämänkaltaiseen päivään täysillä, tulevat kokeilemaan uusia lajeja innokkaina ja uteliaina. Tämänkaltaisia tapahtumia pitäisi olla enemmän, josta jokainen voisi löytää oman treenikärpäsensä tai motivaationsa, koska niitä tämä tapahtuma juuri tarjoaa! Liikunnan ja hyvän fiiliksen ilolta ei pysty välttymään ja kukapa haluaisikaan! Olen itsekin edelleen ihan innoissani koko sunnuntaista, vaikka siitä hetki onkin jo aikaa. Hymy nousee kasvoille ja tsemppifiilis kohoaa, kun tätä päivää muistelee.

Vaikka tämä ehdottomasti oli enemmän mimmivoittoinen tapahtuma, niin rohkeita miehiäkin joukosta bongasin! Yksi ihan vierestä hikoilemassa. Poikaystäväni piti tapahtumasta suuresti ja koki itsekin saavansa tästä paljon vinkkejä omaan treeniinsä! Myös Jenni Levävaaran luento herätti suomalaisessa miehessäkin ajatuksia ja tunteita. Se on jo paljon! Suomalaisia jöröjukkia, kun ei moni hetkauta, hihi.

Mitä jäi käteen?
Mieletön kokemus, nautinto koko viikonlopusta. Yhteistä aikaa poikaystävän kanssa, uusia liikuntamuotoja, motivaatiota. Hikisiä treenivaatteita, vinkkejä, hyvää mieltä ja muistoja. Tuttuja naamoja, uusia naamoja, hymyileviä naamoja. Menoa, meininkiä ja aurinkoa. Uusia liikuntamuotoja, uusia liikkeitä omaan treeniin. Uusia ajatuksia ja neuvoja, jotka auttavat omassa liikkumisessa. Aivan järjetön määrä eväs -ja tuotekamaa. Kokonaisuudessaan mieletön päivä, ja poikaystäväni komppaa tätä!

Jokainen, joka jätti tänä vuonna väliin; teidän on ehdottomasti tultava ensi vuonna! Ja nyt poikaystävillekään ei kelpaa syyksi, että se olisi naistentapahtuma! Höpö höpö, nyt on faktat testattu ja miehetkin tykkäävät! Ystävänikin oli saanut poikaystävänsä mukaan ja hekään eivät olleet ensimmäistä kertaa, joten miehet rohkeasti käsipuoleen ja treenaamaan! Jumppia löytyy joka lähtöön, jokaisen kiinnostusta vastaavaksi. Iästä tai sukupuolesta riippumatta jokainen löytää mieluisensa jumpan ja luennon! Minä en aio missata tätä tapahtumaa ensi vuonna, pakko päästä mukaan! Tästä riittää motivaatiota ja vinkkejä pitkäksi aikaa! Näitä kuvia katsellessa hyvä mieli ja hymy palaavat ja vievät mut takaisin SuperTreeneihin ja niiden hauskaan fiilikseen. Taidankin jäädä tänne loppuillaksi..

Kaikki kuvat lainattu SuperTreenit -nettisivulta

Oliko teistä joku SuperTreeneissä? Missä jumpissa olitte? Kävittekö päälavan tunneilla? MITÄ PIDITTE? Nähdäänkö ensi vuonna uudestaan?

* Postaus toteutettu yhteistyössä SuperTreenien kanssa

Pauliina

2 vastausta artikkeliin “SuperTreenit 2015 fiiliksiä”

    • Loistavaa! Olet oikeassa, niin paljon positiivista fiilistä ilmassa! 🙂 Oho, 12 vuotta sitten! Vau, ootko huomannut miten tapahtuma on muuttunut 12 vuodessa? 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta