Joko ollaan perillä? Entä nyt, joko jo?

Hellurei ja puutuneet tunteet! Tämä nainen on tällä hetkellä kaikkea muuta kuin sulava tai notkea. Autossa on istuttu eilen 8 tuntia, tänään 6 tuntia ja määränpää alkaa häämöttää! Tuhti aamupala tuntuu valuvan jalkoihin ja illalla onkin odotettavissa kauniin pönäkät ja seksikkäät sulosääret. Nakkivarpaita unohtamatta.

Matkan aikana edelleen olen miettinyt ikuisuuskysymystä; miksi muiden eväät maistuu aina paremmalta kuin omat? Noh, nauttimaan on siis jo automatkalla päästy, en todellakaan valita. Ihanaa, meillä on LOMA! Miten tätä hetkeä onkaan odotettu.

Teitä kuitenkaan en aio lomallani jättää tai vaivuttaa hiljaisuuteen ja Turun Sanomien blogikin pysyy hengissä tänä aikana. Aion nauttia täysin monoin tästä lomasta ja hehkuttaa teille miten paljon täällä on lunta, aurinkoa, huollettuja latuja ja kauniita hiihtomaisemia. Minä kun tunnetusti olen hiihdon suurin ystävä. Varusteet on suksiboksissa ja vaikka eivät olisikaan, syy ei ole minun vastahakoisuuteni murtomaahiihtoa kohtaan vaan kohtalon ja kanssamatkustajien.

12km määränpäähän, pakarani kiittävät ja täten julistan loman alkaneeksi.

Pauliina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta