Terkkuja Leviltä!

Ensimmäiset leppoisat lomaterkut täältä Lapista! Ihan hassua ajatella että ollaan näin ylhäällä, Lapissa asti. Kuullostaa ihan kahelilta, mutta en edes muista koska olen viimeksi ollut näin korkealla tai Lapissa ylipäätään. Nyt siis otettava tästä viikosta kaikki irti, niinkuin lomista kuuluukin, eikö?

Me täällä katsellaan porukalla Titanicia. Mikä loistava romanttinen lomanaloitus, varsinkin kun yksi meistä ei oo koskaan koko elokuvaa nähnyt. Tiedän, miten voi olla?!? Mä katsoin tän salaa jo silloin kun äiti oli nimenomaa kieltänyt, haha.

Iltasella auringon laskiessa nappasin kaverin kainaloon ja kuljin ikuistamassa ensimmäisiä otoksia täältä. Auringonlasku oli mieletön ja kun gondolilla pääsi vielä ylös asti niin maisema oli entistä mielettömämpi. Kuviin ei saa ikuistettua niin upeita värejä ja sitä kauneutta, kuin mitä se luonnossa katsottuna on. Alla paras mahdollinen yritys anyway, oletteko auringonlaskun ystäviä kuten täällä?

Poikaystäväni nappasi mukaansa Turusta ikävän flunssan ja kaktus-yskä, joten huominen aktiviteetti on hiukan vielä auki.. Kamalasti surettaa jos ensimmäinen mahdollinen hiihtopäivä menee sivusuun, koska enhän mä voi mennä hiihtämään ilman mun vetojuhtaa. Siinä vaiheessa kun sukset on hevonkuusessa ja sauvat liian vaaralliset mun lähettyvillä, niin mut on luvattu kantaa/vetää tai hinata takaisin mökille. Kyllä, aivan kuten pikkulapsi. 
Hienoin maisemalenkki on kuulemma Immeljärven lenkki, joka on 6km pitkä. Miten mahtaa mun taitojen käydä.. Jokainen tietää, että tässä kohtaa puhutaan mun hermoista, eikä fyysisestä kunnosta. Videomateriaalia on pyydetty joka suunnalta. Kukaan ei taida ihan tosissaan uskoa että MINÄ hiihdän ihan oikeilla suksilla, ihan oikealla ladulla. Sehän nähdään…
Täältä jäävuoren kylmyydestä ja kivikovien pakaroiden luvatusta maasta oikein lämpimät ja leppoisat hyvän yön toivotukset! 

Mitä mietteitä teillä Levistä? Hyviä hiihtoreitti vinkkejä tai muita hauskoja aktiviteettiehdotuksia? Kaikki otetaan vastaan!

Pauliina

4 vastausta artikkeliin “Terkkuja Leviltä!”

 1. En oo koskaan käyny lapissa, mutta noiden kuvien jälkeen viimestään pakko lisätä lappi "bucket list":iin. Ihania auringonlasku kuvia! 🙂

  • Kannattaa ehdottomasti JaanaJemina! Mäki oon lapsena käynyt aika useasti, mutta näin aikuisiällä tämä on eka kerta ja ehdottomasti suosittelen käymään!
   Täällä lunta jonkun verran, mutta alkuvuodesta olisi varmaan vielä enemmän puissakin, eli maisemat ihan täydellisiä! Ehdottomasti kannattaa lisätä bucket listiin ♡

 2. Oi että, ihania lomakuvia! Täälläkin oli suunnitteilla lähteä pääsiäisenä Lappiin, mutta lopulta päädyin jäämäänkin kotiin ettei tulisi liian rankkaa. Satuinkin tulemaan juuri kipeäksi, ettei reissuun lähdössä olisi ollut edes järkevää. Nyt olenkin kipeänä yksin kotona, mutta toivottavasti tauti pian hellittäisi jotta pääsisi pääsiäisen viettoon terveenä. 🙂 Ihanaa lappilomailua sinne!!:)

  • Kiitos Satu ♡ Tämä on kyllä ihana paikka, lunta riittää ja ihan erilainen lomafiilis täällä, kuin Turussa. Veikkaan että pääsiäisenä on suurin sesonki, joten vältytte suurelta ruuhkalta! 🙂
   Voi että, harmi että olet tullut kipeäksi, toivottavasti pääsiäisenpyhiksi paranet, jos lomaakin tiedossa, lepoa vaan paljon! 🙂
   Kiitos, päivät alkavat käydä vähiin pikkuhiljaa. Aika menee nopeasti kun on niin paljon tekemistä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta