Mitä mun kevääseen kuuluu?

Vähän liian paljon kaikkea. Rakastan toimintaa ja tekemistä. Ohjelmaa ja suunnittelua. Ehkä siksi niitä tulee kasattua ja haalittua itselleen vähän liikaa. Eipä ainakaan jää hirveästi aikaa miettiä: ”Mitä sitä seuraavaksi tekisi?”

Päässä pyörii keväthulluus ja monia yhteistyöideoita. Miten siistiä olisikaan päästä aloittamaan uusia projekteja liikunnan ja valmennuksen parissa! Päästä kokemaan uutta ja motivoivaa, molemminpuolin motivoivaa! Oman intoni myötä olen päättänyt lähteä myös projektiin, jossa mä treenaan muiden antamien ohjeiden mukaan ja syön niinkuin käsketään. Asiakkaista moni on ihmetellyt miksi ihmeessä haluan lähteä samanlaiseen projektiin kuin he, haha, vapaaehtoisesti joku laittaa minut treenaamaan kuten käsketään ja kasaamaan lautanen ohjeiden mukaan.

No miksi? Koska sen jälkeen ja sen aikana parhaiten tiedän mitä on olla valmennettavana. Toki oma valmennukseni on hieman erilaista, kuin asiakkaideni, mutta kokonaisuus ratkaisee. Joku kertoo mitä tehdä, miten tehdä, koska ja miksi. Ohjeet on edessä, kunhan niitä noudattaa. Lopuksi kaikissa projekteissa kaikki on kiinni vain itsestään. Siksi on hauskaa ja mielenkiintoista päästä kokeilemaan omia rajoja ja tätä kautta ymmärtää asiakkaitani enemmän, mitä se valmennus todella on ja millaisia henkisiä vaikutuksia sillä on, kun laittaa itsensä todella likoon.

Millaisia kevätsuunnitelmia teillä on? Onko pääsykokeita, muita projekteja? Kesän lomamatkojen tai festareiden suunnittelua?

Mua on painanut flunssa nyt reilun viikon ja tuntuu, että pää on täytetty jollain ihan muulla kuin järjellä, mutta tuntuu niitä ajatuksia ja ideoita sinne silti mahtuvan järkyttävä määrä, haha. Se ei siis ainakaan ole flunssan myötä rauhoittunut yhtään! Nyt kuumeisesti odotan ensi viikon treeniviikkoa ja uusia tuulia. Kyllä sitä osaa arvostaa terveyttään niin huimasti, kun tämä flunssa kaikkoaa! Eiköhän se flunssa ota jalat alleen viimeistään tänään, kun Turussa on luvattu +15! Joko ne bikinit saa laittaa päälle? Mä haluun, mä haluun rannalle!

Pauliina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta