Young Living Lemon Essential Oil

Mistä on kysymys?

Young Living edustaa
maailman laadukkaimpia ja puhtaimpia eteerisiä öljyjä. Näiden
turvallisten ja tehokkaiden luonnonlahjojen avulla voi hoitaa monia vaivoja, ennaltaehkäistä niiden syntyä ja pitää elimistön tasapainossa.
Young Living Eteeriset öljyt ovat luonnon aromaattisia nesteitä, joita
löytyy puista, kukista, pensaista, juurista ja siemenistä. Eteerinen
öljy suojaa kasveja hyönteisiltä, taudeilta ja fyysisiltä vahingoilta.
Niitä pidetään kasvien immuunijärjestelmänä. Young Livingin eteeriset
öljyt valmistetaan höyrytislaamalla, jolloin kasveista saadaan
maksimoitua kaikki hyöty ja niiden terapeuttinen vaikutus säilyy.
Eteerinen öljy – Sitrus
Vaikuttaa:
– Vastustuskykyyn, verenkiertoon, muistiin ja ruoansulatukseen
– Nuhaan, flunssaan ja kurkkukipuun
– Suonikohjuihin paikallisesti levitettynä
– Auttaa imusolmukkeiden turpoamisessa paikallisesti levitettynä.
Voi käyttää:
– Siivouksessa, käyttämällä lemo-vesi sekoitetta siivousvetenä.
– Raikastamaan huoneilmaa, esimerkiksi tiputtamalla muutaman tipan pölypussiin (testattu, toimii!)
– Purukumien, öljyjen, rasvaläikkien, liimojen, värikynien ja tussien tahran poistossa levittämällä Lemonia suoraan tahraan.
– Ihon kirkastamisessa levitettynä iholle perusöljyyn laimennettuna.
Young Living:in reipas ja palvelualtis porukka järjestää säännöllisesti myös öljyiltoja Etelä-Suomen alueella. Öljyillat
ovat kaikille avoimia ja kaikki on lämpimästi tervetulleita viettämään
iltaa öljyjen parissa. Öljyilloissa kerrotaan käyttökokemuksia öljyistä,
tuoksutellaan ja testaillaan öljyjä. Lisäksi kaikki halukkaat saavat ilmaisen käsihoidon! 
Jos sinua kiinnostaa öljyillan pitäminen kotonasi hyvässä seurassa ystäväporukassa, voit kutsua esittelijän myös luoksesi. Emäntä saa aina ilmaisen lahjan, joka vaihtelee
kuukausittain. Kuinka kätevää ja mukavaa vaihtelua esimerkiksi muovipurkki -esittelyihin tai kynttiläiltoihin! 
Lisää kysymyksiä ja öljyilta varauksia voi tehdä: [email protected]
Minä pääsin yhteistyön merkeissä kokeilemaan kyseistä Lemon -öljyä ja ensimmäisen kerran korkin avatessani raikkaus tuulahti nenääni! Lähdin heti kokeilemaan öljyä veden kanssa nautittuna ja pidin siitä! Maku oli aika lempeä ja huomattavasti parempi, kuin tavallisen sitruunan puristaminen veteen. Useasti virtsatien tulehduksista kärsivälle sitruuna on ihan luottotuote. Pitää ihon heleänä ja mielen virkeänä! 
      Alkuun varoiteltiin, että kannattaa aloittaa 2:lla tipalla ja seurata miten elimistö reagoi. Toisilla saattaa esiintyä näppyjä, mutta tämä kertoo elimistön puhdistautumisesta ja kuona-aineiden poistumisesta, joten se menee ajan kanssa ohi, eikä asiasta tarvitse huolestua. Minulle ei näppyjä tullut lisää ja huomasin ihoni olevan paremmassa kunnossa.
Halusin kokeilla kehuttua öljyä myös leivonnassa ja pidin siitä! Muffineihin antoi ainakin kivan säväyksen kun tavallista sitruuna ei kotona ollut ja pysyy käyttökelpoisena huomattavasti pidempään kuin sitruuna. Helpompi säilyttää ja kuljettaa matkalle mukaan!
      Hieman skeptisyyttä aiheutti öljyn levittäminen iholle. Laimensin sitrusöljyä tavallisen vauvaöljyn kanssa ja levitin sen jalkojeni iholle yöksi. Iho oli aamulla ihanan pehmeä, ei rasvainen ja haiseva, kuten kookosöljyn kanssa on käynyt. Sitrustuoksu on aika mieto, varsinkin tavallisen öljyn kanssa yhdistettynä ja voisin kuvitellä kesän raikkaudessa käyttäväni tätä yhdistelmää! Sen verran kannattaa kuitenkin huomioida, että sitrusöljy voi herkistää auringonvalolle 24-48h käytön jälkeen, joten aurinkoöljyyn tätä ei kannata sekoittaa, vaikka tuoksu olisikin taivaallinen!
Tämä pieni purkki on niin monipuolinen, etten itsekään ole vielä ehtinyt sen kaikkia käyttötarkoituksia kokeilla. Olen kuitenkin ihastunut tuotteeseen ja öljyjähän löytyy mielettömästi erilaisia, erilaisiin tarpeisiin ja kannattaa rohkeasti olla yhteydessä jälleenmyyjiin. He kertovat mielellään enemmän Teidän tarpeillenne sopivista öljyistä. Kenties lasten jatkuvaan sairasteluun? Flunssaan?
Kaikkeen löytyy helpotusta luonnollisin keinoin. Ehdottomasti kokeilun arvoinen juttu!
YOUNG LIVING:in nettisivuilta löydät lisätietoa öljyistä, kutsuista ja muista heidän tuotteistaan, kuten esimerkiksi fluorittomasta hammastahnasta ja luonnonmukaisesta treenibuusterista. Lisätietoa löydät myös heidän FACEBOOK -sivuiltaan, joten nyt jokainen rikastuttamaan omaa ja ystävien kevättä järjestämällä öljyillan! Kaikille uusi ja mielenkiintoinen kokemus, josta jää paljon hyvää tietoa ja infoa omaan elämään hyödynnettäväksi.

*postaus toteutettu yhteistyössä Young Living:in kanssa.
Lisäkysymyksiä ja muuta voit kysyä ihanalta Jannalta, jonka kanssa kokemuksia öljystä ollaan jaettu. 
[email protected]

Pauliina

6 vastausta artikkeliin “Young Living Lemon Essential Oil”

 1. Varsin mielenkiintoista. Miten uskallat mainita sisäisestä käytöstä? YoungLiving Eteeriset öljyt ovat Suomessa kauneustuotteita, eikä niitä saisi nauttia sisäisesti.Ko.firman tuotteilla ei myöskään ole mitään tunnettuja sertifikaatteja tai tunnustuksia laadusta/puhtaudesta tms. vain yrityksen omat vakuuttelut. Lisäksi heidän toimintansa vaikuttaa verkostohuijaukselta (rahakiskonta/negatiivisten kommenttien poisto ja kitkentä jnejnejne)

  • Olen todella pahoillani, jos olet pahoittanut postauksesta mielesi. Ryhtyessäni yhteistyöhön sain ohjeet ja tuotteiden käyttötarkoitukset tietooni. Kukaan ei ole minua pakottanut juomaan sitruunalla maustettua vettä, vaan olen halunnut niin vapaaehtoisesti tehdä, viitaten useisiin tieteellisiin tutkimuksiin.
   Nämä ovat asioita, joihin ihmiset saavat joko uskoa tai olla uskomatta. Minä huomasin kehossani positiivisia muutoksia, harmi jos sinulle ei niin käynyt.

   En voi ottaa kantaa rahakiskontaan tai negatiivisten kommenttien poistoon, koska en ole itse sellaista kokenut. Itse sain erittäin miellyttävää ja asiantuntevaa palvelua ja pyysin heitä ottaamaan kantaa myös sinun kommenttiisi. Tämän postauksen yhteistyö avaimena kanssani on toiminut Janna Huusko ja hän on mielellään kanssasi yhteydessä ko. tuotteista ja palautteestasi (sähköpostiosoite löytyy postaukseni lopusta). Hän kertoo mielellään myös heidän tuotteistaan ja toiminnastaan lisää, jos se mieltäsi askarruttaa.

   En tiedä mille pohjalle argumenttisi tai kommentisi perustat, mutta toivottavasti saat niihin selvyyden Young Livingin jälleenmyyjien kanssa, he mielellään selventävät asioita sinulle, jotka sinua kiinnostavat.
   Oikein mukavaa vappua ja aurinkoa tulevaan kesään! 🙂

 2. Wau!! Oon kuullut niin paljo hyvää nuista tuotteista! Haluan ehdottomasti kokeilla. 🙂

  • Minulle täysin uusi ja mielenkiintoinen aluevaltaus! Kannattaa ehdottomasti kokeilla ja nyt ainakin kevättä kohden kannattaa testata käyttää siivouksessa! Ihanan raikas sitruksinen tuoksu, joka kuitenkin hiipuu, eikä jää liian voimakkaaksi haisteltavaksi 🙂
   Mukavaa kevättä!

 3. nuo on kyllä huippuja. ite en ole vielä kovin kauan käyttänyt ja on vaa positiivisia kokemuksia ja saanut apua niin moneen juttuun 🙂

  • Itsekin kyllä pidin näistä tuotteista! Tämä lemon oli aivan ihanan raikas! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta