Minä lupaan.

Minä lupaan tämän kevään vaihtuessa kesäksi, että blogi kokee muodonmuutoksen.
Voitaisiin puhua Face liftistä. Samoin blogin Facebook sivut. Ootkos muuten jo tykkääjänä Facebookissa? Pysyt parhaiten kärryillä, kun käyt peukuttamassa blogia TÄÄLLÄ.

Mitä alusta asti blogia seuranneet ovat ollet blogin ulkonäöstä mieltä ennen ja entäs nyt? Ja onko jotain toiveita tulevan suhteen?

Mulla itselläni on! Kauhea hinku päästä muokkaamaan blogin ulkonäköä ja Facebook sivuja, mutta kun se aika on niin rajallista tällä hetkellä, että suurinta inflaatiota kaiken hulinan keskellä kokee blogi. Mun oma pieni ja kallisarvoinen blogi. Leuka pystyyn ja eteenpäin, en aio jättää tätä hommaa tässä hulinan ja kiireen keskellä, vaan haluan edelleen pitää molemmat blogini mun omina juttuina, koska rakastan sitä mitä teen. Mä rakastan välittää hyvinvoinnin sanomaa ja joskus turhiakin ajatuksia suoltaen ne näppäimistön kautta näytölle, teidän luettavaksi. Ja ihan omaksikin muistoksi.

Teitä lukijoita tulee kokoajan lisää, enkä tiedä mistä koloistanne tänne blogini pariin kömmitte, mutta en voisi siitä enää enempää kiitollinen olla! Ei turhaan blogeissa hehkuteta kommenttien merkitystä tai teidän ihanien sähköpostienne. Te rohkeat, jotka niitä olette uskaltaneet laittaa ja viitsineet laittaa.
Jokainen kaunis kommentti ja ihana sähköposti tai uusi lukija saa minut kokemaan hurjaa riemua ja iloa jutusta, jota rakastan tehdä. Mun mielestä on älyttömän hienoa, jos edes yksi ihminen saa näistä mun teksteistä jotain inspiraatiota, neuvoa, ohjetta, motivaatiota, tietoa tai edes hersyvää naurua.

Tämä mitä mä teen on mulle tärkeää ja mun henkireikä treenaamisen ohella. Mä rakastan mun työtä ja olen onnellinen siitä. Olen onnellinen ja iloinen siitä, että saan kirjoittaa tätä mun omaa blogia, sekä blogiani Turun Sanomien alla. Voi että, te teette tästä hommasta ainutlaatuista ja riemukasta, enkä hetkeäkään vaihtaisi. Nyt tai tulevaisuudessa.

Hauskaa perjantaita te IHANAT siellä ruudun toisella puolella ♥

Pauliina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta