Joko saa mennä nukkumaan?

Voihan väsymys! Nykyään mulle ei tarvitse enää ladata herätyskelloa soittamaan aamuisin, kun sisäinen ikäihmiseni herättää minut viimeistään 08 aamukahvin keittoon. Turun Sanomat eteisen lattialta, kahvi tippumaan ja puuro mikroon. Siinä on täydellinen aamu minikoossa.

Tänään aamulla useampikin kello soitti ja koitti herättää unikekoa, kunnes havahduin 9.30 siihen, että makaan täysin raatona edelleen sängyssä! Mihin se mun sisäinen vanhukseni on kadonnut? Tai entä se aamuvirkeys, jonka olen tässä hyvin puolen vuoden sisällä oppinut? Oi miten raskaalta kroppa tuntuikaan, kun koitin kavuta ylös sängystä. Täysin ylivoimainen urheilusuoritus saada aamiaista edes kasaan.

Puuroa napaan ja kahvi naamariin. Jalka-päivä odotti tekijäänsä. Mulle ei sovi aamiainen ilman puuroa. Treenistä ei tulisi mitään ja kerran kokeiltuna en halua revanssia. Aamuisin on pakko saada kaurapuuro alas, jotta saan treenistä kaiken irti. Raahautuminen autolla salille tuntui 6km juoksulta ja treenikin jotenkin vaivalloiselta tänään. Tottakai puhisin täydellä teholla loppuun asti ja viimeistelin tehosarjoilla, mutta mites tämä väsymys?

Ehkä viimeaikoina ollut ihan liikaa hommia, tekemistä ja olen taas buukannut itselleni ihan liikaa ohjelmaa. Yksi asia, josta mä en luovu kaiken kevätmylläkän keskellä, on treenit, koska se on mun henkireikä ja kotiväki laittaisi mut ulkoruokintaan, jos en pääsisi välillä purkamaan höyryjä salille. Ai että se tunne treenin jälkeen, korvaamattoman huikea!

Iltapäivällä olisin voinut juoda pannullisen kahvia ja nukkua kolmet päikkärit. Iskin kuitenkin eteeni aimoannoksen kirkasta. Vettä. Tätä tässä litkiessä taas muistaa miksi päätä särkee ja väsyttää. Jälleen kerran en ole juonut tarpeeksi vettä, vaikka vesi-sovellus puhelimessa pirisee kokoajan siihen suuntaan muistuttaen. Tämä vanhus ignooraa sovelluksen, painaa pään tyynyyn ja ottaa mielummin torkut… Tai sittenkin lähtee happihyppelylle tihuttavaan kevätsäähän?
Millaisia fiiliksiä ruudun toisella puolella eletään? Antakaapa kuulua ystävät!

Pauliina

2 vastausta artikkeliin “Joko saa mennä nukkumaan?”

  1. Kyllä niin väsyttää aamuisin ja päivälläkin, kun keli on harmaa. Heti kun aurinko vähän pilkistää, mieli on virkeämpi ja innostuneempi. Tsemppiä työmäärän selätykseen 🙂

    • Ihan totta! Huomaan suuren muutoksen heti kun aurinko pilkistää sälekaihtimien välistä, vaikka kello olisi 06! 🙂
      Kiitoksia tsempeistä ja lämpöisää kevättä! ♡

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta