Muistutus miten voit seurata!

Moni on varmasti jo kuullut, että Blogilista lopettaa toimintansa ja sivusto suljetaan 1.6. Tiedän muutaman lukijan seuraavan blogiani Blogilistan kautta, ja siksi Blogilistan lopettaminen harmittaa, vaikka itse en tätä kautta blogeja seuraa oikeastaan laisinkaan. Aattelinkin nyt tehdä teille helpoksi tämän siirtymisen, joten Blogilistan tilalla voitte kuulkaas seurata blogiani joistakin seuraavista!

INSTAGRAM
Instagramista minut löytää nikillä @paunen. Blogin oikeassa reunassa näkyy mun Instagram -tili, jota klikkaamalla pääsee suoraan Instagramiin ja sieltä klik, klik seurailemaan. Mun mielestä ihan loistava keksintö, jossa pysyy mukana blogin menossa ja saa kurkistuksen mun elämään blogiverhon takana.
Seuraamaan TÄÄLLÄ.

FACEBOOK
Facebookista löytyy myös Paunen -blogille oma sivusto, josta pääsee lukemaan uusimmat blogikuulumiset ehkä nopeiten, jos Facebookissa tulee vietettyä paljon aikaa. Blogin oikeasta reunasta löytyy Facebook -kuvake, jota napsauttamalla pääset tykkäämään, mutta sinne pääset myös TÄSTÄ.

BLOGLOVIN’
Monen mielestä se kaikkein helpoin, nopein ja kätevin tapa seurata blogeja! Itsekin aika samaa mieltä, vaikka useasti tulee blogeja seurattua joko Instagramin kautta tai aina säännöllisen epäsäännöllisin väliajoin sivustoilla käymällä. Bloglovinin seuranta nappula löytyy myös blogin oikeasta reunasta, mutta seuraamaan pääset myös TÄSTÄ.

GOOGLE+
Meinasin unohtaa kokonaan! Elikkäs päivittelen myös Google+ -palveluun jokaisen postauksen, joten sieltäkin pääsee blogia seurailemaan. Mukaan pääset TÄSTÄ.

Sellaista muistuttelua tänään! Toivottavasti rakkaat Blogilistan lukijani siirtyvät myös joihinkin näistä, jotta pysytte matkassa mukana ♥

Mitä kautta te tykkäätte seurata blogeja? Seuraatteko jonkin palvelimen kautta vai käyttekö kirjanmerkkien kautta vaan kurkkailemassa onko uusia postauksia blogiin ilmestynyt?

Pauliina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta