Out of the Box – Magia Graphics

Kuten otsikko kertoo, tämä postaus hyppää ulos laatikosta, eli siitä mun tavallisesta postausaihealueesta. Postaus on vahvasti lifestyle -tyylinen ja keskittyy sisustukseen, tajunnan räjäyttäviin ideioihin, omaperäisiin tauluihin ja ennenkokemattomaan asiakaspalveluun.

MIKÄ?
Magia Graphics on kaarinalainen yritys ja kaarinalaisten perustama. Joten paikallisuus check, suomalaisuus check.

MITÄ?
”Magia Graphics syntyi innosta ja halusta erottua massasta. Tilaamasi
taulu on ainutlaatuinen: sinä annat siihen sisällön, Magia Graphics
tarjoaa pohjat, jolla ajatuksen voi toteuttaa. Graafinen suunnittelija
asemoi ja miettii antamasi ajatuksen ja valitsemasi julistemallin
pohjalta parhaan toteutuksen. Sinulla on mahdollisuus kommentoida ja
korjata ehdotusta.”

Eli nettisivuilta pystyy tilaamaan valmiita,
erikoisia, moderneja, klassisia ja aivan upeita julisteita tai valmiita
tauluja. Jos valmiit julisteet eivät ole se oma juttu, sivuilla pystyy
tekemään oman julisteen, kuten minä tein. Halusin äidilleni lahjaksi
erään laulun sanat, sanat sivuille, fontti ja värit valintaan ja
lähetykseen.

MITEN?
MAGIA GRAPHICSin nettisivuilla. Paljon eri vaihtoehtoja ja pystyt
kustomoimaan oman, mieleisen ja ainutlaatuisen julisteen, jonka saat
joko valmiina julisteena tai valmiiksi kehystettynä. Suoraan kotiin tai
voit noutaa sen suoraan myymälästä Piispanristiltä.
”Haluatko
antaa persoonallisen lahjan ystävälle? Kaipaako kotisi juuri sitä oikean
väristä taulua tai julistetta? Ehkä haluat kehystää tauluksi elämäsi
tärkeimmät päivämäärät, ikimuistoisimmat sanat tai toteutuneet
unelmasi?”

MIKSI?
Koska saat luotua juuri sellaisen julisteen/taulun kuin itse haluat. Tai saat valita laajasta valikoimasta sinua miellyttävän! Suurin syy miksi, on ehdottomasti luodinkestävä asiakaspalvelu! Olin lähettänyt oman tilaukseni, josta minulle tuli vahvistus sähköpostiini vielä samana iltana (!!!). Langan toisessa päässä minulle tarjottiin monia eri vaihtoehtoja ja ehdotettiin sanoihin sopivaa fonttia. Minulle esiteltiin parhaat vaihtoehdot ja kaikki toiveeni toteutettiin Tuhkimon lailla.

En ole koskaan, missään, milloinkaan saanut näin loistavaa asiakaspalvelua ja vieläpä sähköpostitse! Tottakai taulullani oli hieman kiire ja sain noutaa sen jo seuraavana päivänä liikkestä! Minut ohjattiin liikkeeseen selvillä ohjeilla, kerrottiin liikkeen aukioloajat ja asiakaspalvelu vietiin loppuun asti niin tyylikkäästi, etten voisi kuvitella mitään parempaa. Ja minä kun suhtaudun asiakaspalveluun hieman kriittisesti, koska olen itse ollut alalla vuosia ja nähnyt jos jonkinmoista ”asiakaspalvelijaa”.

Tauluni oli todellinen menestys. Minä rakastin sitä ja rakastin myös palvelua, jota sain ja joka yhdisti taulun kokonaisuudeksi, jota se on äitini seinällä tänäpäivänä. Myyjä näki erittäin paljon vaivaa julisteeni eteen ja minusta tuntui asiakkaana, että olen tärkeä. Tuskin voin hehkuttaa tätä yritystä liikaa. Kokeilkaa itse ja todetkaa, aivan mahtia! Tulen ehdottomasti tilaamaan jatkossakin Magialta, koska homma on näin maagista kertakaikkiaan!

Kuvissa esiintyy Magian materiaalia vain kuvausrekvisiittana, jotka sain kaupan yhteydessä. Magia Graphics ei ole mukana tässä postauksessa, vaan kirjoitan tästä täysin omasta tahdostani ja halustani mainostaa paikallista, suomalaista, loistavaa yritystä, koska näitä maagisia ammattilaisia on harvassa, jos missään.
Käykääpä ehdottomasti kurkkaamassa.
Magian Graphicsin sivuille pääset TÄSTÄ. Nyt hopi hopi!


Molemmat kursivoidut tekstit on lainattu Magia Graphicsin nettisivuilta.

Pauliina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta