Tien päällä

Heissan hemmot!
Tänään on reissattu ja kulutettu pakaralihaksia taas autonpenkillä. Mikä vapautunut fiilis nyt kotimatkalla onkaan ja tuntuu, että kesä on kokoajan lähempänä ja siitä pystyisi jopa nauttimaan täysin rinnoin kun pakolliset keväthulinat alkavat jäädä taakse.. Miten mä olen odottanutkaan tätä, niin ihana fiilis!

Vaikka nyt sataa vettä, niin pystyn ihan täysillä kuvittelemaan kesäfiiliksen, festarifiiliksen, vapautuneen tunteen ja jammailutunteen! Sen, kun kädet ilmassa hillut muiden fiilistelijöiden keskellä, auringon lämmittäessä ja ruskettaessa hipiää. Ai että, en malta odottaa.

Turku kutsuu jälleen ja minireissunkin jälkeen on aina ihana palata kotiin. Varsinkin kun tietää, että kesä on taas hetken lähempänä. Matkalla tullut vedettyä take away kahvia, joka on mun ihan ehdoton must -juttu, kun autolla reissataan.
Onko teillä jotain automatkailu traditioita? Millaisia?

Me palaudutaan turvallisesti tuttuihin maisemiin, ihanaa tiistaita muruset ♡

Pauliina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta