Missä kaikki on?

Vehreän vihreät terkut aamulenkiltä! Täällä mä painelen menemään yksinäni, ei sitä kuuluisaa ristin sieluakaan missään. Missä kaikki on? Missä te kaikki olette? Kommenttiboksissakin tapahtunut kato, vaikka lukijamäärä lisääntynyt ja vierailevien lukijoidenkin määrä noussut. Missä kaikki piileksii?

Eilisten juhlien jälkimainingeissa, vaikka ilma on näin upea? Pitkällä, hartaalla ja herkullisella sunnuntai-brunssilla vai missä? Olen ihmeissäni! Aamulenkillä mua tuli vastaan tunnin aikana yksi ihminen ja hänkin oli palvelukodista ulos reippailemaan lähtenyt virkeä ja viriili herrasmies kävelysauvojensa kanssa. Juhuu jengi, mulla on ikävä teitä!

Mitä sunnuntai suunnitelmia teillä on? Mä pompin kotiin valmiiseen aamupalapöytään täältä auringon paisteesta, nautin aamupuuroni parempiin suihin ja olen varsin tyytyväinen elämääni lämmin kahvikuppi kädessä.
Mitä sinne ruudun toiselle puolelle?

ps. HUOMENNA on KESÄKUU, missä ne viimevuoden helleviikot tänä vuonna piileksii? Missä nekin luuraa? 
Missä te kaikki ootte? 😀

Pauliina

2 vastausta artikkeliin “Missä kaikki on?”

    • Siellähän sinä sentään Brutukseni ♡ Hah, no tosiaan, ulkona huomaa ensimmäisenä kun helle saapuu! 😀 Mut sielläki voi dataa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta