Ihana kesäkuu

Oikeasti nämä kuvat taitavat olla jo toukokuulta, mutta ovat jääneet arkistojen kätköihin piiloon. Tässä ne tulevat ja luovat ainakin mulle pilvisenä päivänä ihanaa lämmintä ja aurinkoista kesäfiilistä! Helteet on kulman takana!

Mun piti tänään jo postata eilisistä, aivan mielettömän ihanista häistä, joissa olimme Helsingissä, mutta häissä nappaamani kuvat tuottivat niin paljon työtä, että muokkasin ottamiani kuvia tänään seitsemän tuntia! Häistä on niin paljon sanottavaa, niin paljon tunnetta ja ihailtavaa, että haluan koota ajatukseni omalle postaukselle, joka siis luvassa huomenna ♥

Me vietimme ihanan romanttisen lauantai-päivän ihanissa häätunnelmissa, miten meni teidän viikonloppu? Joko kesähäät on korkattu?
Nämä olivat meidän kesän ensimmäiset häät, toiset vielä luvassa. Ai miten fanitankaan häitä! Morsiamet ovat aina niin häikäisevän kauniita, kesällä sulhot pakahtuvat kuumuudesta, kukat ovat kauneimmillaan, vieraat voivat viettää ihanaa aikaa ulkosalla ja aurinko paistaa kirkkaalta taivaalta. Oi että.

Millainen viikonloppu teillä on ollut? Onko kesällä luvassa häitä?
Mä olen niin innoissani noista kuvista, joita saan huomenna teillekin esitellä! Huomiseen murut!
Me otetaan leppoinen leffa-ilta tänään. Mulla on huomenna iltapäivällä luvassa ihana viisaudenhampaiden poisto, joten postausta tulossa ennen sitä, koska en voi luvata jääväni henkiin.

Ihanaa sunnuntaita hemmot ♥

Pauliina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta