Rakkaudesta lajiin

Tiedättekö sen tunteen, kun ihan tosi palavasti haluaa jotain ja se on saatava keinolla millä hyvänsä? Mulla on just nyt sellanen tunne. Otin yhden askeleen ammatillisesti eteenpäin ja toivoisin sen poikivan jotain uutta. Jotain just sellasta mitä mä haluaisin tehdä, missä mä tunnen olevani äärettömän hyvä ja koen, että se olisi mun kutsumusammatti. Just eikä melkein se mun juttu, johon koen suurta intohimoa, paloa ja halua tehdä, jossa onnistua, kehittyä, antaa palaa. Tää olisi kuulkaas just sellanen juttu. Jos tästä tulisi jotain, niin mä olisin niiiin onnellinen. Pääsisin tekemään just sitä mitä haluan, just sitä missä haluan kunnianhimoni kautta kehittyä, painaa duunia otsa hiessä onnistumiseksi ja vaikka vaan siksi, koska rakastan sitä!


Jos oikein oikein kovasti toivoo, niin haaveethan toteutuu? Eikö? Oon monesti kuullut myös lähipiiriltä, että tää olisi sellainen juttu, mikä sopisi mulle. Mihin mut on luotu ja jossa mä pääsisin näyttämään sitä oikeaa Pauliinaa, sitä tsemppari-minää, joka mä olen ja jollainen haluan olla asiakkaillenikin! Oi että, ajatuskin on niin huikea!

Tiedättekö sen tunteen, kun on valmis paiskimaan töitä, jotta unelmat toteutuu? No mä olen just sellainen tyyppi. Mä olen valmis näyttämään, että musta on siihen johonkin, jos vaan mulle annetaan mahdollisuus. Mä haluan uskoa haaveisiin ja unelmiin, koska sitä mä korostan mun asiakkaillekin. Mikä vaan on mahdollista, jos tarpeeksi uskoo, haluaa ja on valmis tekemään niiden eteen töitä ja minähän olen.

Oon aika periksiantamaton tyyppi. Mulle ei käy luovuttaminen päinsä, enkä osaisi kuvitella jättäväni jotain projektia kesken. Mä keksin aina keinon, jolla hoidan homman kunnialla loppuun asti. Haluan tehdä työni aina täysillä ja antaa kaikkeni, silloin mäkin voin olla iloinen ja tyytyväinen lopputulokseen sekä työpanokseeni, koska oon antanut kaikkeni.

Tän pienen perfektionisti puolen musta huomaa aina toisinaan pikkujutuissakin. Saatan vääntää onnittelukorttia päiviä ja lopuksi tehdä uuden, kun en oo tyytyväinen. Onnittelukortti on tässä mittakaavassa aika pieni juttu, mutta hyvä esimerkki, että tein häiden onnittelukorttia kaksi päivää ja unohdin sen lopulta Turkuun, haha. Onneksi posti kulkee!

Haluan, että voin olla tyytyväinen omaan työhöni, niin silloin annan kaikkeni ja asiakkaatkin tietää, että oon projektissa ihan yhtä täysillä mukana, kuin hekin. Silloin kemiat pelaa, kun molemmat vetää täysillä ja täydellä sydämellä!

 ”If you keep on believing 
the dreams that you wish
will come true”
Tähän mä haluan uskoa. Niin monta ”tätä mä haluan” -juttua mennyt ohi, mutta loppujen lopuksi ei ole edes harmittanut hirveesti, kun on tajunnut ettei se ollutkaan mua varten. Tästä jutusta mä tiedän vahvasti tällä mun palolla ja intohimolla, että tää olisi niin mun juttu ettei tosikaan! Niin mua varten räätälöity juttu, etten pysyisi housuissani. Olin siitä ilmoituksestakin jo niin innoissani, vaikka se ei nyt johda yhtään mihinkään. 
Haaveisiin tulee aina uskoa. Kannattaa uskoa, usko ja kova työ vie eteenpäin. Dream big they say and if your dreams don’t scare you, they aren’t big enough. 
Muistakaa uskoa itseenne ja unelmiinne! Mikään ei ole mahdotonta ♥
// Do you know the feeling when you want something so bad that you’re ready to do anything to make it happen? I have that feeling at the moment. I took a step towards my dreams in professional way and this would be something that I’d love to do! This desire and passion makes me develop myself ’cause this definitely is my vocation.
Do you believe that dreams will come true? I encourage my clients to believe in theirselves and their dreams. I wanna believe that hard work pays off and I’ll achieve my goals eventually. I’m relentless and I never give up or surrender the things I’ve decided to conduct.

I wanna do my job at full in order that I can be content myself. I desire my clients to feel that I’m as dedicated in our scheme as they are. I believe that attitude, passion and hard work pays off if you keep believing in youself. Nothing is infeasible.
Pauliina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta