Tätä et tiennyt…

…Mun pakkomielle on vaihtaa lakanat noin kahden viikon välein tai jopa useammin. Neuroosina myös pakollinen tarve aina samanvärisiin alusvaatteisiin. Yläosan mätsättävä alaosan värin kanssa. Haha.

…Oon hirveän koukussa Drop Dead Divaan, vaikken koskaan uskonut ”niin turhan sarjan” saavan mua tuntemaan yhtään mitään. Myös poikaystäväni on koukussa.

…Alussa oli pääsääntö siististä pukeutumisesta aina, ilman poikkeuksia. Nyt urheilullisuuden lisäännyttyä uusiin sfääreihin liikun lähes poikkeuksetta tuulihousuissa ja urheilurintsikoissa. Pahimmissa tapauksissa pyydän ystäviäni pukeutumaan kaupungille samoin, etten olisi ihan niin nolo.

Aja hiljaa isi -kappale saa mut itkemään edelleen holtittomasti joka ikinen kerta. Ystävät rakkaat älkää ikinä soittako sitä mulle missään! Lapsena kasetilta se biisi oli aina kelattava, kun mä aloin lohduttomasti poraamaan.

…Mietin, miks mä en koskaan päässyt Tylypahkaan.

…Fanitan edelleen Britney Spearsia, vaikken sitä kenellekään kehtaa myöntää.

…Haluaisin käydä Pohjois-Koreassa.

…Lapsena olin varma, että mut on adoptoitu ja jonkun leffan innoittamana etsin siitä myös todisteita, niitä koskaan löytämättä.

…Inhoan sanoja ”mums, yammy, nams yammy in my tammy, tms…” mutta erehdyn käyttämään niitä joskus itsekin.

…Mun isoäiti osaa käyttää tietokonetta paremmin kuin minä.

…Haluaisin toisessa elämässä olla lääkäri, koska tässä elämässä en tajua fysiikkaa, kemiaa enkä matikkaa ja veri ällöttää mua.

…Haluaisin olla yrittäjä.

…Maksoin nuorena kaulahuivista jotain 300€, koska sellainen ”nyt vain kuului olla”.

…Mietin jokaikinen kerta kauppaan astuessani, miksi pojille on niin paljon vähemmän kivoja ja söpöjä vaatteita?

…Vietin aikaa tämän postauksen kanssa aivan tuhottoman kauan. Miten vaikee on keksiä itsestään ”paljastuksia”, hah. Helpompi on jos kysytään, niin vastaan 😀

Hyvää yötä mussut ♥

Pauliina

2 vastausta artikkeliin “Tätä et tiennyt…”

  1. Hahah hauskoja paljastuksia 😀 Eikö J.K. Rowling tässä just viime aikoina sanonut, että me kaikki oltiin jo Tylypahkassa? 😉

    • Hahha kiitos Senja 😀 EIKÄ?! Oon missannut tollasen uutisen ja kärsin erittäin pahasta muistikatkosta, jos oon onnellisena ollutkin jo Tylypahkassa!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta