TS Hyvinvointi: Hetkinen hei, nyt on kyse SUN terveydestä!

Tällä viikolla keskustelu erään henkilön kanssa herätti mun ajattelemaan, miten vaikeaa ihmisille on myydä omaa terveyttä. Luit oikein, myydä omaa terveyttä. Jokaisen tulisi olla kiinnostunut omasta terveydestään ja hyvinvoinnistaan ilman yhtäkään personal traineria, lääkäriä tai poppasmiestä. Näin ei vaan todellakaan ole…

http://hyvinvointi.ts.fi/treenisykkeella/omaan-terveyteen-panostaminen-ei-ole-kaikille-itsestaanselvyys/

Aiheesta pitkä postaus Turun Sanomien Hyvinvointi -sivustolla mun blogissa, joten sinne siis lukemaan koko juttu! Toivottavasti herättää jotain ajatuksia omasta terveydestä ja hyvinvoinnista, jokainen on ensikädessä itse vastuussa omasta terveydestään, mutta vanhemmat vastuussa oman jälkikasvunsa terveydestä ja mikä olisi sen tärkeämpää!

Pauliina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta