Mini kesäloma – Iskelmä festarit!

Nyt saatte päivitystä ihan prime time. Ollaan meinaan juuri asettauduttu suureen huvilaamme, asuntoautoomme ja käperrymme peittojen alle, jotka avulias poikaystäväni on pedannut saumat ylöspäin. Haha, pikkujuttu, mutta hauska ja maininnan arvoinen.

Saavuttiin Himokselle jo neljän maissa, nautittiin kaatosateesta ja erittäin vaihtelevasta kelistä ajomatkan aikana sekä kauniista ilta-auringosta täällä Iskelmä-paratiisissa. Ja me siis ihan tosissamme haluttiin Iskelmä-festareille, kuten viime vuonnakin. Odotan niin perjantain artistikattausta, kun on luvassa Jenni Vartiainen, Jari Sillanpää, Neljänsuora ja Juha Tapio. Tuskin saan onneltani henkeä perjantaina.

Me vanhukset siis ollaan päätymässä kiltisti vällyjen väliin, jotta jaksamme kolme päivää kuunnella huippuartisteja yömyöhään. Tulee olemaan varsinainen urheilusuoritus meille ikälopuille. Tätä minilomaa on odotettu kuin kuuta nousevaa, joten oli sää millainen tahansa, niin me otetaan niiiiin tästä kaikki ilo irti!

Kuvat on kaikki kännykällä otettuja, joten pahoittelut niistä. Kiinnostaako festarihöpötys paikan päältä vai hiljenenkö alkuviikkoon asti suosiolla? Nyt on ainakin niin aitoa kuvamateriaalia kuin voi olla ja nettikin toimii kännykän yhteydellä, joten tämä on sitä kunnon leirielämää. Ollaan kyllä jo sopeuduttu tähän karavaani-kommuuniin moikkaamalla matkalla kaikille karavaani-ystäville, kantamalla asuntoauton vesisäiliöön 60 litraa vettä 5 litran kannulla ja heittämällä läpyskää muille teiden tukoille. It will be fun they said.

Minne festareille te olette kesällä suuntaamassa? Onko joku kenties tulossa Iskelmille nyt viikonloppuna?

Pauliina

2 vastausta artikkeliin “Mini kesäloma – Iskelmä festarit!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta