Huomenta!

Hyvää huomenta Himokselta!
Mä olen niin rakastunut tähän karavaani-kommuuniin! Kun minä ja mun sisko olimme pieniä, käytiin vanhempien kanssa vaunuilemassa tosi paljon. Oon viettänyt suuren osan elämääni näissä paperialuksissa ja rakastanut sitä, mutta en mä muistanut tätä karavaani-kommuunin meininkiä!

Täällä kaikki on ystäviä ja yhtä suurta perhettä. Täällä vois mennä naapurilta lainaamaan ihan mitä vaan ja saisi sen varmasti hymyssä suin lainaan. Karavaani alueella on kuulemma myös parhaat jatkot, jää nähtäväksi ja koettavaksi. Taitaa mennä meikäläiseltä ohi, todennäköisesti nukahdan ennen, hihi.

Kuinka ihanaan maailmaan voikaan herätä, kun asuntoautosta poistuessasi jokainen vastaantulija, täysin tuntematon toivottaa reippaasti ’Huomenta!’. Se saa aikaan ison hymyn ja todella hyvän mielen! Ei voisi päivä paremmin alkaa, vai mitä?

//Edit: Aamupuuron keittämiseksi kaasuhellalla jouduin soittamaan ammatti-isälleni vain noin 200 kertaa, koska pelkoni koko auton räjähtämisestä oli suuri ja isäni huumori pelostani hervoton. But nailed it!

Pauliina

3 vastausta artikkeliin “Huomenta!”

    • Kiitos JaanaJemina! Tää ehdottomasti on! 😀 Saatiin rutkasti apua myös markiisin pystytyksessä. Meidän virityksellä markiisi oisi todennäköisesti jo auton katolla, mutta nyt kommuunin ansiosta tukevasti maassa, ihan huikeaa!
      Kiitos, aurinkoista torstaita sinnekin ♡

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta