Maailma on tehty meitä varten

Eilen ne festarit sitten alkoi! Ihan loistava aloituspäivä! Festareiden aikana ei satanut yhtään vettä ja vaikka oisi satanutkin, niin ei olisi haitannut yhtään.

Heti alueelle saavuttua bongattiin Siltsu-skumppa ja sitähän piti välittömästi testata ja hehkuttaa! Hihii, tänään perjantaina Siltsu sitten nousee sinne lavallekin ja mä haluan heilua eturivissä, tottakai! Muutenkin tämän päivän artistikattaus on mieletön; Neljänsuora, Siltsu, Jenni ja Juha muun muassa, oon onnesta soikeana!

Eilen tuli maistettua festari ruokaa ja Bulled Pork -burgeria. Kahteen otteeseen, aivan mielettömän hyvää! Ilta huipentui Haloo Helsingin keikkaan, joka räjäytti tajunnan! Keikka oli aivan mie-le-tön! Tuntuivat kaikki hokevan samaa, kun keikka loppui. Siihen oli loistava päättää aloituspäivä ja vaipua hymy huulilla peiton alle.

Eilen Haloo Helsingin lisäksi nautittiin Apulannasta, Anssi Kelasta, Paulasta, Taikakuusta ja Popedasta muun muassa. Mä oon henkisesti täällä jo ensi vuonnakin!

Nyt festarireuhka kuntoon, punat huulille, suuntana eturivi Neljänsuoran silmien alla.
IHANAA PÄIVÄÄ MUSSUKAT ♡

Pauliina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta