Ohi on – Iskelmä festivaali

#kesänparastapahtuma on nyt kokonaan takana päin ja suurimmasta väsymyksestäkin selvitty. Jospa tästä palautuisi normaaliin elämään ja normaalin ateriarytminkin pariin. Tuntuu, että kroppa meni aivan sekaisin neljästä päivästä. En tiedä onko se tämä vahuus, vai ne järkyttävän namit hampparit, joita tuli muutama maistettua.

Seuraavaksi siis luvassa postausta siitä, miten tarttua jälleen tuumasta toimeen ja unohtaa juhla taakse. Arki astuu kuvioihin nyt, joten viimeisen kerran kiva fiilistellä ihanaa festaria, johon ensi vuonna taas suunnataan! Viimeiset kuvat Iskelmä festareilta, saatte huokaista helpotuksesta, jos festarihöpötys ei napannut, nämä ovat vikat! Joko ootte ihan täynnä?

Ihania kesäpäiviä mussukat!
Ps. Uusia tuulia ja paljastuksia pian luvassa… STAY TUNED!

Pauliina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta