Summer happiness

En tiedä onko se tämä kesä vai mikä, joka saa mut tuntemaan äärimmäistä onnellisuutta elämästä. Oon niin onnellinen ollut koko viikonlopun. Loppuviikosta sain ihania uutisia ystävältäni, rakkautta ilmassa, sormusten vaihdoksia, aurinkoa, paljon rannalla makoilua, vedessä polskimista, naurua ja rusketusta. Viikonloppuna päätimme toisen parhaan ystäväni kanssa extempore lätkästä itsemme Ruisrockiin, kuten periturkulaisten kuuluisikin. Saimme liput rullakebua ja kolaa vastaan.

En oo koskaan ollut mikään festarikävijä, mutta näköjään mun vanhasta kropasta sellainen festarihiiri nostaa hiukan päätään ja alan innostumaan festareista. Luulen tulleeni vanhaksi, kun jo yhden päivän jälkeen jalat huutavat hoosiannaa ja luupiikki vaivaa oikeaa kantapäätä. Selvä merkki vanhuudesta. Ei jaksa enää hyppiä ja pomppia musiikin tahtiin, tai vaikka vaan huvikseen, jota taisin selkeästi tehdä enemmän.

Meillä oli ihan mahtavat festarit, taas niin paljon kesää, aurinkoa, naurua, iloa, onnellisuutta ja rakkautta. Rakastin vaan taas elämää niin paljon, kaikkea ja kaikkia. Festareille kuuluu aurinko, ystävät, musiikki ja iloinen meno. Niitä todellakin oli koko sunnuntai täynnä ja joka kerta nousee suupielet korviin, kun muistelee, kiitos ihanan festariporukan. Kyllä tää elämä vaan on ihmisen parasta aikaa.

Suuria vaikeuksia on ollut tsempata itseään treeneihin ja tarttumaan taas kiinni hikoiluun. Vitsi mulla on kyllä ikävä salille ja ikävä myös sitä verta, hikeä ja kyyneliä -meininkiä. Kesällä vaan tulee niin paljon mielummin liikuttua ja treenattua ulkona, kun jossain salin nurkassa pumppaamassa. Miten musta tuntuu, että oon hiukan tainnut oppia relaamaan ja ihan tosissaan nauttimaan tästä kesästä?

Aina sanotaan, että elämä on lyhyt. No onhan se, jos ei ota siitä elämästä kiinni. Kiinni siitä hetkestä ja anna vaan mennä. Kun antaa vaan mennä, unohtaa murheet, vapautuu ja elää hetkessä, ajautuu sellaseen ihanaan flowhon, jossa haluaa vaan liidellä paikasta toiseen, koska on niin hyvä olla.

Elämästä voi ja pitää ottaa kaikki irti. Hyvistä hetkistä ja fiiliksestä pitää ottaa kaikki irti ja niin mä oon päättänyt tehdä. Pienenä lisämausteena kesässä toimii ainakin festarit, joissa jengillä on hyvä meininki, voi kuulla musiikin raikavan ja ihmisten laulavan kappaleita kilpaa. Hymyä, naurua, mussaantuneita varpaita, mutaisia kenkiä, iloista menoa, hyppimistä, pomppimista, haleja, suukkoja, kuplivaa ja käheää ääntä.

Tälläset pienet lisämausteet palauttaa taas muistamaan, miten kiitollinen mä saan olla näistä tyypeistä mun elämässä. Osa asuu muutamien kilometrien päässä, osa satojen kilometrien päässä. Matkalla ei väliä, ikävällä ei väliä, koska sit kun yhdessä hengataan, niin tuntuu kun ei päivääkään oltais oltu erossa. Oon kiitollinen siitä, että nä tyypit, joita ystäviksi kutsutaan, tekee mun elämästä luksusta ja oon varma siitä, että yksikään kesäkokemus, tai mikätahansakokemus ei olisi yhtään niin ikimuistoinen tai mahtava ilman näitä kaikkia tyyppejä.
Ah, että elämä vaan on siistiä ja voi että miten mä rakastankaan teitä tyypit! Ja tämä hippi-minää huokuva postaus ei olis mitään ilman sanoja: Peace and Love.

Pauliina

2 vastausta artikkeliin “Summer happiness”

  1. Hei ja kiitos oivaltavasta kirjoituksesta! Vaikutat mukavalta lisältä tähän blogiperheeseen! 🙂

    Sutten ne ärsytyävimmät jysymtksrt: Mistä nuo ihanat ruskeat shortsit ja toisessa postauksessa näkynyt kukka”kimono”/neule/kaapu 🙂

    • Heippa ja kiitos kommentistasi, joka sai iiison hymyn huulille! 🙂 Ihanaa kuulua tähän perheeseen, toivottavasti säkin tuut mukaan! 🙂

      Haha, eikä oo ärsyttäviä, just hauskoja! Aina pitää kysyä, jos bongaa jotain uutta kivaa! 😀 Shortsit on H&M:ltä ja kukkahärpäke kimono on Cubukselta, molemmat ostettu tänäkesänä eli saattaa hyvinkin vielä löytyä 🙂 Joten mars kaupoille ja aurinkoista kesää ♡

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta