Blogin muutto!

Apua miten mua jännittääkään, vaikka muutos on aina hyväksi, jos suunta on eteenpäin. Toisinaan on hyvä jättää jotain taakseen, jotta jotain uutta on mahdollista syntyä. Tavallaan muutos on aina haikeaa ja haastavaakin, ainakin mun kaltaiselle tulisielulle. Muutaman kerran WordPress sai punan nousemaan kasvoille ja pulssin kohoamaan, ennen kuin ehdin rauhoittua ja henkäistä; täällä sitä nyt ollaan! Blogini muutti Bloggerista uudelle alustalle, uuteen osoitteeseen, uuteen perheeseen, mutta samalla Pauliinamaisella touhulla mennään eteenpäin, keksitään uutta ja katsotaan mihin se johtaa. Rakkautta tästä hommasta ei ainakaan tule puuttumaan.

Täällä sitä ollaan, pelonsekaisin tuntein ajatuskatkoineen ja kirjoitusvirheineen ihkaensimmäistä kertaa FitFashionin osoitteessa. Onnellisempana ja intoa puhkuvampana kuin koskaan aiemmin! Tuskin maltan odottaa tätä matkaani alkavaksi täällä uudessa perheessä, uudessa osoitteessa. Yksi mun suurista haaveista on käynyt toteen ja mistä kaikesta se pieni turkulainen urheilijasielu voikaan vielä unelmoida. Pinkkien pilvilinnojen ja laulavan Juha Tapio -figuurin lisäksi.

Toivottavasti te kaikki vanhat lukijat löysitte tänne FitFashionin puolelle haahuilematta ja jatkatte lukijamatkaanne täälläkin, sitä minä ainakin hirmu kovasti toivon! Teitä uusia lukijoita odotan huikella innokkuudella, suurella ilolla ja tulipalokiireellä. Huomenna ajattelin avata hieman lisää siitä, kuka täällä blogin takana oikein häärää ja mitä on luvassa tässä osoitteessa.
Apua miten mua jännittääkään, mutta kai se tästä, eiks je? Tehdään tätä yhdessä niin hyvää tulee?

Jännittävää keskiviikko-iltaa sinne ruudun toiselle puolelle ♥ Ja ainiin, TERVETULOA!

Pauliina

4 vastausta artikkeliin “Blogin muutto!”

    • Oi kiitoksia Ansku! 🙂 Toivottavasti tartut matkaan mukaan! Ihanaa kesää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta