Hemmoille siellä ruudun toisella puolella

Heippa ystävät ja tervetuloa mun blogiin! Täällä kirjoittelee Pauliina, 26- vuotias personal trainer Turusta. Voiko esittely enää tylsemmin alkaa? Rakastan liikuntaa, urheilua ja pidän kiinni terveellisistä elämäntavoista. Näin ei kuitenkaan ole aina ollut ja nuoruusvuosina elin leivällä ja irtokarkeilla. Edelleen tämä lyömätön combo on paheeni, mutta ihan elämään en noilla kahdella enää pystyisi.

Ammattini ja oman liikuntakärpäseni myötä olen kuullut olevani terveysnatsi, joka todellisuudessa ei pidä ollenkaan paikkaansa 😀 Olen intohimoinen liikkuja ja innostun asioista aina täysillä hihkuen. Toiset innostukset kestävät nanosekunnin, toiset eivät ota loppuakseen ollenkaan. Tällä hetkellä suurimmat hypetykset ovat Haloo Helsinki, kuudennet Niken lenkkarit, lippis väärinpäin, leuanveto treenit sekä ikuinen rakkauteni Jari Sillanpään musiikkiin.

Olen hetkessä eläjä, loputon haaveilija, joka rakastaa kiirettä ja inhoaa bussissa istumista. Rakastan pitkiä hitaita aamuja ja aamukahvia, joka kylläkin jää tavaramerkkinä aina kuppiin. Ruokapöydässämme ituja mutustelemasta löytyy kolme henkilöä, joista nuorin on 4, vanhin minä ja voimakkain se kolmas.

Suhtaudun elämään rennolla asenteella ja mielestäni joka hetkestä pitää ottaa kaikki irti. Terveellisellä, mutta järkevällä elämäntavallani haluan inspiroida ja motivoida. Ituja meidän ruokapöydästä ei oikeasti löydy ja herkkupäiviäkin on lupa pitää. Treenaamaan lähdetään intohimolla ja uudet jutut on aina kokeiltava läpi niin keittiössä kuin salillakin.

Blogissa pääset mukaan liikunnan, reseptien, vinkkien, inspiraation ja hyvän mielen maailmaan. Elämää ei oteta niin vakavasti ja asennetta pyritään pitämään aina yllä. Lemppari mottoihini kuuluukin turkulaisen Pekka Hyysalon sanat: ”Asenne ratkaisee aina!”

Toiveita saa aina esittää! Tätä blogia kirjoittaa hemmo, joka suhtautuu kirjoittamiseen, valokuvaukseen ja tähän blogiin suurella intohimolla ja toivon teidän olevan mukana ♡

Pauliina

10 vastausta artikkeliin “Hemmoille siellä ruudun toisella puolella”

 1. Mielenkiintoista nähdä miten pärjäät muiden mimmien rinnalla bloggauksen maailmassa.

  • Mä odotan innoissani tulevia juttuja, mutta en kilpaile kenenkään kanssa. On niin kiva kuulua FitFashionin joukkoon, teen omaa juttuani ja oon siitä onnellinen 🙂
   Toivottavasti tuut mukaan!

 2. Joo, siis tämä bloggaaminenhan on pelkkää kisaamista meidän mimmien kesken 😀
  höpsistä! Tervetuloa, kiva saada taas uutta luettavaa ja uusia persoonia, joihin blogin kautta tutustua 🙂

  • KIITOS HIKIKINKKU ♥ Olipa ihanasti sanottu! Samaa mieltä! Monipuolisuus on rikkaus ja loistava tilaisuus päästä tutustumaan uusiin ihmisiin!

  • Kiitoksia kovasti Punttimimmi ♡ Hienoa olla täällä! 🙂

  • Jeij, niin kivaa olla täällä! Suuret kiitokset Seidi 🙂

 3. Tervetuloa FitFashionille! 🙂
  Hahha pakko vielä lisätä, että pelkkää kilpailuahan tää meidän kesken on 😉

  • Kiiitos liisakivi :)♡ Haha, siis joo kaivelinkin tossa hanskoja jo kaapista, että pääsen kehään muiden kanssa kisaamaan 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta