Herkulliset kookos-banaanilettuset

Kuinka hyvää se aamupuuro onkin ja sitä joskus oikein kaipaa, niin toisinaan puuro tulee ulos jo korvistakin ja on laitettava testilaboratorio käyntiin heti aamulla.

Lapsiperheen kesäarjessa ei ole aikaa ruveta reseptikirjojen saloja tutkimaan, vaan mennään summamutikalla, kaappien salakätköillä ja intuition voimalla. Tämäkin ohje syntyi nelivuotiaan kanssa Haloo Helsingin Pulp Fiction -kappaleen (huikee!) tahtiin tanssien ja aineita blenderiin sihdaten.

Mulla ei yleensä ikinä lettuset tai pannulla tehdyt pannarit onnistu, vaan lopputulos muistuttaa lähinnä könttistä perunamuusia, pannarin maulla twistattuna. Vaikka ohjeessa ei yhtään rasvaa tai öljyä olekaan, niin jopa minä Jamie Oliverin häpeäpilkku keittiössä onnistuin saamaan mojovan kasan onnistuneita yksilöitä lautaselle. Joten rasvaa tai öljyä ei pannulle tarvita, antakaa taikinan hyytyä pannulla hiljakseen, niin lettuset irtoavat pannusta ilman hermojen kiristelyä, vaikka vähän huonommallakin pannulla.

Elikkäs kaikki aineet vaan blenderiin ja annetaan turvota puolisen tuntia. Pannu kuumaksi ja hiljalleen lettusia paistelemaan, simple as that!
Herkullista lauantaita ystävät ♥

Pssst.. Älkää pelätkö käyttää suolaa tai hunajaa! Mä taisin laittaa suolaa hieman liian vähän ja letut jäivät hieman mauttomiksi, joten taikinaa kannattaa maistella blendatessa!

Pauliina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta