Huikea synttärilahjaidea

Veneily on mulle suuri ja huikea elämys vielä varmaan mummonakin.
Veneily on mulle suuri ja huikea elämys varmaan vielä mummonakin.

Mä en ole mikään Einstein keksimään synttärilahjoja, varsinkaan hyviä, puhumattakaan loistavista lahjaideoista. Mun mielestä ajatus on tärkein ja haluan yleensä lahjan olevan saajansa näköinen. Haluan aina olla varma, vähän liiankin natsi, että saaja pitää lahjasta eikä seuraavana päivänä vippaa sitä mappi ö:hön tai boksiin ”Kirpparille menevät”.

Keksin tuossa taannoin, jopa omaksi yllätykseksenikin poikaystäväni äidille ihan loistavan lahjan, joka toteutuikin ihan hullun hyvin! Joten kai sitä aina välillä onnistuu yllättämään jopa itsensä ja lahjansaajat, kun lahja onkin mieluinen 😀

Ideanystyrät joutuivat koetukselle viime vuonna, kun isoisäni täytti 80 vuotta. Isolla porukalla on helppo homma keksiä lahja miehelle, joka laittoi totaali lahjakiellon. Ylläri, kukaan ei lahjakieltoa kuitenkaan täysin suostunut noudattamaan ja lähdimme siis koko porukalla kapinoimaan ideaa vastaan. Piti vain keksiä lahjaidea, jonka voisi niin suurella porukalla toteuttaa ja olisi synttärisankarin lahjakiellon mukainen, ainakin noin suurin piirtein.

Joku keksi idean, jota käytetään paljon myös häissä. Jokainen pariskunta/perhe/yhteisö saa keksiä idean, jonkin tekemisen, jonka toteuttavat isoisäni kanssa. Jokaiselle valikoitui myös kuukausi, jolloin idea pitää toteuttaa. Meillä oli vaikeuksia jo kuukauden päättämisen kanssa, puhumattakaan siitä, mitä me haluaisimme isoisäni kanssa tehdä. Isoisäni on varsinainen teräsukko ja suostuisi varmaan Flow Parkiin tai bailaamaan Turun juottoiloissa läpi yön, mutta halusimme kuitenkin jotain rauhallisempaa, ihan vaan meidän omaa kotihiirulaisuutta ajatellen.

Poikaystäväni vanhemmat ovat aika eläväistä sorttia. Tapahtumat muuttuvat kuin sääennustus – huomenna aivan jotain muuta, kuin on suunniteltu. Ihanaa elämästä nauttimista sanon minä! Idean keksimishetkellä olimme kaavailleet veneilyä mökillä, mutta kummankaan olemassa olosta ei voitu vuosi sitten olla varmoja, joten sitten vaan rukoiltiin yläkerran Herraa, tai kuka ikinä tätä palloa nyt pyörittääkään, että edes kumivene löytyisi. Hyvin onnistuttiin, sillä eilen hyppäsimme autoon, kurvasimme mökille, mahdutimme porukan paattiin ja suunnistimme merelle.

Reissumme kesti monta tuntia ja menossa pappan lakkikin lensi mereen. Kävimme Tammiluodon Viinitilalla, kruisailimme poutasäässä sekä vesisateessa, joimme, söimme vielä enemmän ja koko päivä oli täynnä menoa, naurua, iloisia naamoja ja onnellista menoa. Kaikesta tästä jäljelle jäi varsin hymyileväinen, tyytyväinen ja kiitollinen isoisä, joka sai taas uuden kokemuksen lisää pitkään listaansa.

Mun mielestä tämänkaltaiset lahjat ovat ihan mahtavia! Joka kuukauden ensimmäinen päivä saa avata kirjekuoren ja jännittää mitä siinä kuussa on luvassa! Vähän kun saisi lahjan joka kuussa, kuinka siistiä! Pappa oli niin liikuttunut lahjastamme, mutta niin olin minäkin. Oli ihan huikeaa päästä veneilemään isoisäni kanssa ja kuinka mieletöntä miten paljon myös poikaystäväni vanhemmat näkivät vaivaa ja aikaa meidän ideamme toteuttamiseen. Oon niin onnellinen tästä nappiin menneestä päivästä ja näistä ihmisistä!
Kiitos A&A tästä ikimuistoisesta päivästä ♥

Millaisia lahjaideoita teillä on? Oletteko hankkineet enemmän materialahjoja vai joitain elämysjuttuja? Lahjaideoita saa antaa, jotta seuraavakin lahjansaaja olisi enemmän innoissaan kuin näreissään käärepaperit avatessaan 😀

Pauliina

4 vastausta artikkeliin “Huikea synttärilahjaidea”

  1. Ihanaa!

    …mä rakastan kehitellä ylläreitä ja lahjoja, tiedä sitten ovatko nappiin menneet..;) Mm. poikaystäväni pohti joskus että haluaisi kokeilla joogaa, mutta ei halua mennä joogatunnille. Niinpä ostin lahjaksi joogamaton, jonka sisällä oli kirje jossa kerrottiin joogaopettajan tulevan meille kotiin. Tää oli kyl kiva. Sen jälkeen käytiin sit ihan ryhmätunneillakin 🙂

    • Munki mielestä tää oli ihan sikakiva! Jokainen saa omannäköisensä lahjan, mutta porukalla kuitenkin 🙂

      Oi että, VAU! Toi kuullostaa siistiltä! Tollasesta voisin itsekin tykätä! Tää idea on pakko napata korvan taakse, uudet lajikokeilut on ihan parasta ja varsinkin jos on vielä private opettaja! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta