Raikasta huomenta!

Onko ruudun toisella puolella aamuvirkkuja vai herätyskellon soidessa peittoon käpertyjiä? Itse olen jälkimmäinen. Olisi ihanaa ja liian hyvää ollakseen totta, jos joka aamu saisi aamupalan sänkyyn ja muhia lämpimien peittojen alla mussuttaen aamiaista. Totuus kuitenkin on, että ylös on kömmittävä ja selviydyttävä keittiöön taikomaan jotain, jolla saa aamun käyntiin. Joillekin se on kuppi tuoretta kahvia, mulle se on tämä…

Helppo, herkullinen ja PINKKI piristys aamuun!

Kuten blogissa moneen otteeseen todettu, mä en seuraa ohjeita koskaan, edes leivonnassa. Summamutikalla ja vahvalla uskolla mennään ja katsotaan mitä lopputuloksesta tulee. Tässä oli sama juttu. Kaapista unenpöppörössä aineksia blenderiin sihdaten ja edes hiukan ajatustyötä tehden, mitä sinne kannattaa heittää. Niitä katastrofeja niin ulkonäön kuin maunkin suhteen on tullut tehtyä, monesti 😀

Tähän smoothieen olisin vielä lisännyt vaniljaheraa, jos olisin siinä hötäkässä tajunnut. Valmiiseen smoothieen en viitsinyt jauhoja joukkoon enää vispata, hihi. Toki muutkin maut varmasti sopivat ja jos kokeilette niin kertokaa! Kannattaa antaa smoothien ”tekeytyä” n. 5-10min, jotta kaurahiutaleet ehtivät hieman turvota, jos jaksaa odottaa. Minä hätähousuhan en odottanut 😀

 

Pauliina

2 vastausta artikkeliin “Raikasta huomenta!”

  1. Tääll’ on niin aamuvirkku kuin olla vain voi . Näin lomallakin tulee noustua jo vaikka jo viiden aikaan. Rauhassa saa heräillä. mennä aamu lenkille, sitten laitella rauhassa perheelle puurot, kahvit ym ym . Ai että. aamu on niin parasta aikaa päivässä !!! 🙂

    • Oi että Ulla, voisitko lähettää tuota pirteyttä tännekin? Kuullostaa ihan huikealta! 🙂 Itsekin tykkään laitella perheelle aamupalan valmiiksi kun heräilevät jälkeeni, mutta noin aamuvirkku minäkään en ole. Tuolloin saa varmasti heräillä rauhassa ja lenkkeillä aamulenkitkin hiljaisuudessa! Mikäs sen parempi tapa aloittaa uusi päivä, saa päivästä kaiken mahdollisen irti 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta