OFF WE GO!

Lomalle lompsis! Rakkautta, AURINKOA, lämpöä, pulikointia ja löhöilyä. Oh happiness!
Lomalle lompsis! Rakkautta, AURINKOA, lämpöä, pulikointia ja löhöilyä. Oh happiness!

Milloin saa alkaa hihkumaan ja heilumaan? Ihan kun en olisi tehnyt niin jo viimeiset 12 päivää, kun olen superinnoissani odottanut tätä hetkeä! Huomenna kääntyy lentokoneen nokka kohti aurinkoa, kun suuntaamme poikaystävän kanssa Välimeren rannalle lomailemaan ♥

Nyt on tankattava vuoden kokoinen lämpö -ja aurinkovarasto täyteen ja palvottava keltaista molluskaa minkä ehtii. Turkin Bitez odottaa ja hellii meitä lämmöllään ja puolihoidolla kokonaisen viikon. Hotellissa on myös kuntosali ja salikamat on pakattu mukaan, katsotaan miten meidän salipirkkojen käy. Kyllä se nyt ainakin kerran loman aikana on salilla näyttäydyttävä! Jos ei istuta ilmastointilaitteen alla kuin kaksi herkkutattia kannon nokassa, koska kohteessa on +32 astetta lämmintä ja täyttä aurinkoa! I can hear the holiday calling!

Onko joku käynyt Turkin Bitezissä? Vinkkejä kivoista ravintoloista otetaan mieluusti vastaan!
Ihme ja kumma, shoppailu taitaa tällä reissulla jäädä. Haluamme vain nyhjöttää yhdessä kuin siiamilaiset kaksoset samalla pyyhkeellä, hörppien samaa kuplajuomaa, vaihtaen pitkiä katseita. Voi miten siirappista. Katotaan vaan, niin minä oon kuitenkin se, joka jää paluumatkalla tulliin, kun tavaraa on niin paljon 😀

”Lomalla viimeinkin, voi ottaa iisimmin” ja niin mä olen suunnitellut tekeväni, joten perjantaista alkaen postaukset ovat ajastettuja 🙂 Kommentteihin vastailen, kun palailemme takaisin Suomeen ja olemme selvinneet paluuviikonloppuna juhlittavista häistä!

Pauliina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta