Maidoton marjasmoothie, NAMS!

Monelle maitotuotteet eivät sovi ja usein minäkin käytän smoothiessani joko rahkaa, luonnonjogurttia tai maitoa. Paljon rahkaa vetäneenä vatsani on tullut siihen tulokseen, että se ei maitorahkaa tällä tahdilla kiskottuna siedä ja kapinoi vastaan.

Kesti pitkään vaihtaa maitorahka juguun ja sitä kautta löytää maidottomia tuotteita, jotka eivät kuitenkaan olisi aivan vesilitkua. Tämänkaltaisia tuotteitahan on mielettömästi markkinoilla, kun vaan jaksaa perehtyä!

Maidoton ja soijaton herkkusmoothie.
Maidoton ja soijaton herkkusmoothie.

Tästä smoothiesta saa helposti maidottoman ja soijattoman lisäksi vielä gluteenittoman, kun jättää vehnäleseet pois! Kookosjuomana olen suosinut GoGreenin Kookosjuomaa, joka taitaa itseasiassa olla hyllyn edullisin ja söpö mintunvihreä tetrakin vielä 😀

Samaa kookosjuomaa voi käyttää sellaisenaan vaikka myslin tai puuron joukossa tai lorauttaa teehen, kaakaoon tai kahviin. Miksei juoda myös sellaisenaan! Mun mielestä tässä kookosjuomassa ei ole vahvaa kookoksen makua, joten jos kookos ei lukeudu intohimoihin, niin tälle kannattaa antaa edes yksi mahdollisuus. Mä taas toivoisin, että kookoksen maku olisi voimakkaampi, suuri kookosen fani kun olen.

Banaanin sijaan blenderiin voi heittää vaikka avokadoa ja marjoja vaihdella oman fiiliksen mukaan!
Banaanin sijaan blenderiin voi heittää vaikka avokadoa ja marjoja vaihdella oman fiiliksen mukaan!

Millaisesta reseptistä sun lemppari smoothie koostuu? Kippaatko blenderiin rahkaa, jugua vai kenties jotain muuta? Ilmianna oma suosikki reseptisi 😀 Leppoisaa lauantai-aamua ♥

Pauliina

4 vastausta artikkeliin “Maidoton marjasmoothie, NAMS!”

    • KIITOS ZON! Nauroin omaa ajattelemattomuuttani rannalla maatessani 😀 En tiedä mikä aivopieru tähän kohtaan on päässyt, pahoittelut. Olet ihan oikeassa, niin on, hera on maitotuote.. Hyvä minä 😀 Kiitos valppaudesta, menee kiireen, lomamuudin ja näiden postausten ajastusten piikkiin. Ensi kerralla muistan olla tarkempi! 😀

  1. Marja smoothiet maistuu täälläkin mut ilman tota kookosta, saan siitä päänsäryn. Parhaimmat reseptit löytää vaan kokeilemalla aina jotain uutta :p

    • Nimenomaan! Blenderiin kaikkea vaan sekaisin mitä kaapista löytyy, kokeilemalla löytyy uudetkin hitit! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta