SINULLE RAKAS

Mä kuljen kotona ilman tissiliivejä, tukka likaisena, pieruverkkareissa ja sä katot mua, kun mallia suoraan Voguen kannesta. Katsot mua, kun olisin maailman ainut nainen tai ainakin ehdottomasti ihanin. Vaikka sä katsot mua ihaillen, sä uskallat sanoa sen myös ääneen. Kerrot mulle joka päivä kuinka rakastat ja suutelet mua joka ilta, koska oon sanonut ”Always kiss me goodnight”.

Sä et oo ikinä kertonut mulle millainen mun pitää olla tai odottanut multa mitään. Sä kannustat mua kaikessa mitä teen ja vaikka ehdottaisin pääni kaljuksi ajelemista, niin varmaan vastaisit: ”No, jos se tekee sut onnelliseksi”.

Mä rakastan sitä, kun voin olla sun kanssa minä. Just niin ärsyttävä siivousnatsi ja pilkun nus*ija kun välillä osaan olla. Just niin tarkka ja pedantti, että välillä mua ei ymmärrä yhtään kukaan, mutta sä sentään yrität tai ainakin oot hiljaa. Ehkä siksi, että tiedät sen olevan järkevintä tai siksi, että haluat kovasti edes yrittää ymmärtää, vaikka en ymmärtäisi itsekään.

Sä oot aina ollut se, joka tarttuu mua kädestä ja rutistaa syliin, kun musta tuntuu, että koko maailma vihaa mua, mun blogi on ihan pa*ka eikä elämässä ole muutenkaan mitään järkeä. Sä oot rakas se, jonka kanssa sateessa tunkiolla mököttäminenkin tuntuisi kivalta. Sä todennäköisesti ottaisit mut syliin istumaan, ettei mun prinsessan takapuoli likaantuisi.

Sä annat mun olla jotain mieltä, vaikka molemmat tiedetään, että oon väärässä. Mä saan maalailla taivaanrantoja ja rakentaa niitä sun kanssa. Sua on hirvittävän vaikeeta saada suuttumaan, mutta yllättäen olen toisinaan onnistunut siinä, saavutus kai sekin. Me osataan puhua ja keskustella rakentavasti, vaikka mä olisin ensin leikkinyt mykkäkoulua kuin 8-vuotias pikkulapsi. Kiitos, että sä jaksat mun blogihömpötyksiä ja loputonta kuvausintoa. Kiitos, että sä jaksat toteuttaa mun älyvapaat visiot dissaamatta, vaikka miten urpoja ne joskus on.

Oot opettanut mulle paljon elämästä, susta, itsestäni ja siitä mitä mä haluan, millainen haluan olla. Siitä mihin mä pyrin ja mistä haaveilen. Mä uskallan haaveilla, koska tiedän, että sä tuet mua. Me kuljetaan yhdessä, eikä mun koskaan tarvii kulkea yksin. Sun kanssa oon oppinut, mitä rakkaus on, millainen on hyvä parisuhde, millaista on saada olla sellainen kun on. Millaista on aidosti välittää, vastavuoroisesti. Millaista on elää suhteessa, jossa on molemminpuolinen arvostus ja kunnioitus. Kummankaan ei tarvitse päteä (vaikka teen sitä siltikin välillä), vaan sovitaan asiasta yhdessä, koska me ollaan tiimi. Me ei olla minä ja sinä, vaan me ollaan ihan oikeasti me. Eikä meidän väliin voi tulla, koska tähän ei mahdu.

Mä olin jo luopunut uskosta rakkauteen ja yhtään mihinkään senkaltaiseen lässytykseen. Sitten tulit sinä ja olinkin yhtäkkiä yksi pahimmista siirapin viljelijöistä. Sä oikeasti sait mut uudelleen uskomaan koko siihen touhuun. En koskaan halunnut naimisiin, koska en uskonut siihenkään. Tässä mä istun kivi sormea koristamassa ja haaveilen meidän häistä. Mun mielipiteitä ja ajatuksia, kun ei ihan hetkessä viheltelemällä muuteta.

Olin laittanut jo jalatkin ristiin, koska yhtään ainoaa lasta mä en enää synnytä, niin jäätävää touhua se oli. Emmä halua lapsia, mutta voisin ehkä joskus haluta sun lapsia, lapsia sun kanssa.

Oot sä aikamoinen. Tulit ja veit mennessäsi, muutit mun elämää, muutit mun ajatuksia ja teit kodin mun kanssa. Nyt en muuttaisi mitään, en ottaisi hetkeäkään takaisin, enkä antaisi pois.

Kiitos rakas, että oot mun elämässä. Pysy just tollasena kun oot, sellaisena mä sua rakastan.

Pauliina

12 vastausta artikkeliin “SINULLE RAKAS”

 1. Varmasti olisin itkenyt tätä lukiessani jos en olisi töissä :´)

  Tuli ihan oma avomieheni mieleen ja se sama tunne, että saan olla täysin oma itseni ja silti minua kohdellan ja katsellaan ja kosketellaan kuin arvokkainta tässä maailmassa. Ihana teksti, kiitos <3

  • Ihana sinä ♥ Tuli vähän tippa linssiin täälläkin Beau tätä kirjoittaessa :´)
   Mahtavaa kuulla, että olette löytäneet toisenne ja saat olla juuri sellainen kun olet ♥ Se on sitä, mitä mä olen joskus parisuhteelta halunnut ja nyt sen löytänyt, aivan mieletöntä. Tuli kylmät väreet tästä sun kommentista, on niin ihana saada tietää, että suhteessa on juuri tuota taikaa, kosketusta, katseita ja kohtelua myöden. Ihana kun kommentoit, kiitos ♥

  • Voi ihana Karo, KIIIIITOS ♥ On toi mies kyllä sellanen pakkaus… ♥

  • Kiitos Linpukka! Lakanat on tilattu H&M Homesta noin vuosi sitten, sieltä löytyy tosi kivoja ja tekisi mieli tilata aina vähän enemmän kuin järki sallii 😀

  • Oiii, kaunis kaunis kiitos Outi Karita ♥ Ihanat sanasi lämmittävät mieltä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta