Niiiin hyvä kesäsalde

Mä olen vannoutunut kesäfiilistelijä ja olen varma, että kesää on vielä jäljellä. Äitini väitti jo heinäkuussa, että elokuun illat alkavat koleudellaan, tunnelmallaan ja tuoksullaan muistuttaa syysiltoja. Pyh mikä kesäpetturi! 😀

Elokuuhan on vielä kesälomakuukausi eikä helteitä ole paljon näkynyt, joten pakkohan niiden on joskus tulla 😀 En suostu uskomaan, että summer is over ja kesähelteiden osalta saldo on säälittävä yksi viikonloppu. Tässä kohtaa Ruisrockin järjestäjät paukuttelevat henkseleitään ja tanssivat lambadaa..

Mä olen keittiössä se, joka haluaa päästä helpolla ja siitä missä aita on matalin. Kakkujen koristelussa haluan hifistellä ja näpertää, mutta jos kyse on ruoasta niin helppoa ja hyvää, kiitos! Tässä siis maailman helpoin, raikkain ja kesäisin salaatti-idea! Voisin elää tällä. Tässä idea vaikka sitten niihin Haudataan kesä -bileisiin tai muihin masentaviin Summer is over -kekkereihin tai ihan vaan raikkaaksi lounaaksi kesäpäiviin.

Me valittiin jälkimmäinen ja vedettiin koko salaatti kerralla. Miten salaattien luominen onkin joskus niin rakettitiedettä, ettei klikkaa ollenkaan mitä salaattiin voisi laittaa, vaikka mahdollisuuksia on miljoonia. Tähänhän voisi lisätä vielä Cantaloupe -meloa, ananasta ja pariloitua vuohenjuustoa! Kesällä värikkäät ja kevyet salaatit on ainakin allekirjoittaneen lemppareita!

Mistä koostuu teidän lemppari salaatti? Hieman jotain tuhdimpaa, lihalla höystettynä vai mahdollisimman raikas ja pirteä?

Pssst! Tänään vielä mahdollisuus osallistua lippuarvontaan Turun Sanomien blogissani, joten jos lippu sinulle ja ystävällesi Turun Messuille kutkuttaa, käy osallistumassa TÄSTÄ. Ja itse bloggaajaa pääset tapaamaan tulevana lauantaina 15.8 Skanssin Kauppakeskuksessa klo 10-10.30, joten tulkaa ihmeessä kertomaan kuulumisia, olisi huippua nähdä teitä!

Pauliina

2 vastausta artikkeliin “Niiiin hyvä kesäsalde”

  1. Apua! Nyt on taivaallisen näköinen salaatti! En ole itse koskaan käyttänyt granaattiomenaa, mutta tuo näyttääkin hyvältä idealta! Sopisi varmaan kanakin tuohon? 😊

    • No eikö olekin? Toi yksi lautanen meni kahdestaan ihan hujauksessa, vaikka tarkoitus oli vain maistaa 😀 Kana sopii varmaan loistavasti myös ja joku vuohenjuustokin vois olla napakka. Poikaystävä hoitaa aina granaattiomenan kuorimisen, ihana hedelmä mut ennen sitä nautintoa saa hiukan tehdä duunia sen eteen 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta