Maailmalla kuultua

Yksi sana kuvaamaan tämän hetken fiilistä: HUH HUH. Aikamoista sambabalalaikaa ollut viimeiset kaksi viikkoa. Ensin ajastin postauksia täysi hööki päällä aamusta iltaan. Sitten lomailtiin viikko Turkissa, kävin siellä vähän sairaalassakin kääntymässä (siitä tulossa postausta). Ei turhaan sanota, että lomasta selviytymiseen menee tuplasti aikaa…

Melkein suoraan Helsinki-Vantaalta kammattiin tukka, vedettiin rytkyt niskaan ja suunnattiin serkkuni ihaniin häihin, jossa itkettiin ja bailattiin kaunista hääparia tappiin asti.

Sunnuntaina luulin jääneeni jyrän alle ja hieman kai kupoliakin jomotti. Mulle ilmoitettiin lauantaina keskiyöllä, kun mut löydettiin boolikauha kädessä, että minähän ajan huomenna Helsinkiin Stadikalle, Siltsun synttäreille. Huhheijaa. Mulle on kerrottu tämä kuulemma kaksi kertaa ennen lauantaita, enkä muista niistä kumpaakaan.

Sunnuntai vierähti Siltsun viiskymppisillä itkien, riemuiten ja mukana laulaen. Musta tuntuu, että nämä kaksi viikkoa ovat olleet elämäni raskaimmat, vaikka kalenterissa lukee LOMA. Onko tämä nyt sitä kuuluisaa lomaa? Jos on, mä haluan takaisin arkeen 😀

SUMMA SUMMARUM: Maailmalla kuulee, näkee ja kokee kaikenlaista, tässä muutama hauska ote niistä. Lomakuvia on mielettömästi, tässä ensimmäisiä. Take me back, please!

Autossa.
Ajetaan tiellä, jossa nopeusrajoitus 100km/h. Äitini puhuu poliisin kanssa puhelimessa: ”Juu, tässä tiellä tullaan ja 130km/h ajetaan, tai siis mittarin mukaan 135km/h”. Äitini tilannetaju on ehkä parasta huumoria, mitä maa päällään kantaa.

Ajetaan Kehä lll:lla menossa Vantaan IKEAan. Noustaan väärästä liittymästä. Tarkoitus oli mennä liittymästä vasemmalle, mennäänkin kuskin toimesta oikealle. ”Ei se mitään, peruutetaan.” Elämäni aikana sama kuski teki sen kahdesti. Hänkin on edelleen hengissä, vaikka ei heti uskoisi.

Turkin reissulla bussissa kuultua:
”Pakolaiset, jotka hakevat turvapaikkaa Suomesta, on oikeasti vain salaliittoteoria. Niillä on kaikilla kännykätkin. Ei Suomessa kaikilla oo edes kännyköitä, niillä on ja ihan uudet jopa, ne vaan esittää köyhiä. Sitten kun ne tulee tänne Suomeen esittämään köyhiä, niin ne haluaa pystyttää moskeijoita joka pitäjään ja sitä kautta Islamin usko leviää ja me kaikki joudutaan kääntymään muslimeiksi.” Piti oikein kääntyä katsomaan miestä, joka tämän mielipiteensä ilmoille heitti. En ihmetellyt enää toista kertaa. Matkailu avartaa, vai miten se meni…

”On niin kuuma. Jumaliste kun on kuuma, on aivan liian kuuma. Ei pysty klo 12 jälkeen lähtemään enää mihinkään, kun on niin kuuma. Oikein polttaa. Kyllä sitä viihtyi hotellihuoneessa oikeen kauan, kun on siellä ulkona niin kuuma. Kyllä Suomessa on parempi.” Ja tulit sitten Turkkiin lomalle kun eletään 2000- lukua ja näät Turkin sääennusteen varmaan kolme vuotta etukäteen. Tietty jos on niiiin kuuma, että oma läppäri on järjen mukana sulanut…

”Oli se kauhea se Hamam. Sitten kun ne oliiviöljyllä vielä öljyää sun selän lopuksi. Kävelin 5min hotellille ja oli selkä niiin punanen, niin punanen. Onneksi menin sitten kylmään, siis todella kylmään suihkuun niin se sitten onneksi vähän rauhotti. Ei se mittään aurinkorasvaa ollutkaan.” Eipä ollut Niveaa ei.

Lentokoneessa.
Lentokoneeseen noustessa kolmihenkinen perhe tivaa sitä, kuka saa istua ikkunapaikalla. Vaikka noin 6-vuotias pikkupoika itku kurkussa haluaa istua ikkunapaikalla, isä yrittää puoltaa ja olla pikkulapsen puolella, äiti jyrää heidät alleen ja pitää päänsä. Hän I S T U U ikkunapaikalla: ”Muut pää kiinni.” Sulla se rentouttava loma tais olla, ponnari kireellä?

”Mä voisin mennä ohjaamoon.” Lentoemäntä: ”Valitettavasti sinne ei saa mennä, ei oo saanut enää muutamaan vuoteen.” Nainen: ”Mut emmä oo terroristi.” Luuletko, että terroristi menee kentälle ja koneeseen kertoen olevansa terroristi? Valot päälle.

Elämässä.
”Jos Kuolleessa meressä ei voi sukeltaa, niin eihän sinne voi edes hukkua?”

Mitä hauskaa te olette joskus bussissa, junassa, koneessa ja maailmalla kuulleet, nähneet tai kokeneet? Kertokaa hauskoja ja ikimuistoisia tarinoita tai letkautuksia!

Pauliina

6 vastausta artikkeliin “Maailmalla kuultua”

  1. Hahaahha 😂😃 meinasin kuolla nauruun tos vantaan ikea kohdassa 😂😂😂😃

    • AHAHHAHAHA, no aijjaa!! :’D Huh huh, kaikessa sitä on tullut mukana oltua!

    • Hahah, kiva kuulla, että tykkäsit! 😀 Voi että joo, kun pääsisi tonne aurinkoon edes hetkeksi takaisin!

  2. Ihanat kuvat! Repeilin kyllä niin tätä juttuu lukiessani😂 ei ollut niveaa ei 😄

    • Kiitos Poronpurija! Hahah, loistava kuulla että nauratti, niin täälläkin sekä bussissa, että vieläkin 😀 HAHA!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta