Turvonnut bloggaaja

Tuntuu kuin vatsassa kulkisi mukana ilmapallo, joka odottaa räjähtämistään. En ole edes raskaana, oloni on muuten vain turvonnut ja pallomainen. Kesä ja loma ovat ottaneet veronsa tästä naisesta, miten sitä kaipaakaan freesiä oloa kaurapuuron jälkeen tai sitä oloa hikisen treenin aikana. Ähinää ja puhinaa, sitä tunnetta, kun saa latoa lisää kiloja laitteeseen ja olo on voittamaton. Missä olet supernainen, kaipaan sua niin.

Mä rakastan kesää. Mä rakastan tekemättömyyttä. Tai siis ainakin luulin niin. Vietettiin neljä päivää mökillä ja meinasi muutaman kerran mennä vati kunnolla nurin. Mitä ihmiset tekee mökillä, jos ne on tekemättä mitään? Miten siellä kuuluu olla? Mä en osaa vaan olla neljää päivää, seistä laakereillani ja ihailla merimaisemaa päiväkausia, vai mitä sitä nyt jengi viikkokausia mökillä tekeekään. Kauheita vieroitusoireita.

Tietenkään sitä ei nyt mökkitreeniä voinut vetää turvotuksen vähentämiseksi, syystä tai toisesta. Oli kiirettä, liian kuuma, huonot kengät, heikko laituri, käärmevaara ja mitä näitä Vuoden kootut selitykset -kategoriasta nyt löytyykään. Mulle paikallaan istuminen ja pöhöily ei sovi. Ei vaan ei sovi, sama fiilis kuin uudelleen lämmitetystä kaurapuurosta – ei toimi ei.

Lusmuilu saa nyt luvan siirtyä paremmille markkinoille, meikäläisen kalenterista sitä ei enää löydy. Maanantaina alkaa 10 viikon ruokaremontti ja menee syyniin eilisiltainen karkkipussikin. Miten sitä on lomalla mukamas niin paljon helpompi repsahtaa kuin arkena, vaikka ajatuksena oli lomalla treenata ja elää ihan niinkuin ennenkin? Kyllä sitä ihminen on harhauskoinen.

Päätin tuossa sitten laittaa rattaat pyörimään ja julistin Facebookissa, että tämän vuoden puolella vielä vihittävät kaverit, tuttavat ja kaikki kummin koiran kaiman veljetkin saavat ottaa yhteyttä, että tulisin mieluusti häihin kuvaamaan oman kehityksen ja harjoituksen vuoksi. Ilmaiseksikin vielä.

Lupasin hääpareille mahdolliset fotot, jos sellaisia julkaisukelpoisia filmille jää. Yhteydenottoja tuli enemmän kuin koskaan kuvittelin, vau. En ikinä nuorempana kuvitellut olevani pätkääkään luova, mutta kovin näyttää siltä, että tämän tytön ammatit ovat kaikki aika luovaa sorttia. Valokuvausta ei nyt todellakaan ammatiksi voi kutsua, koska olen täysin harrastelija, joskin hyvin intohimoinen sellainen, mutta ehkä tästä pikkuhiljaa kehitytään ammattimaisemmaksi…

Ihanaa kun on olemassa ihmisiä, jotka ovat valmiita ottamaan pienen ruskeatukkaisen sättähäärän heilumaan kameran taakse omiin häihinsä. Vitsi en malta odottaa! Varsinkaan kun tossa vieressä möllöttää uusi vauvani. Hän painaa 950g ja hän on Canon -sukunsa eliittiä. Hän saapui rakastavaan kotiinsa tänään ja pääsee näyttämään mulle maailmaa linssin läpi ensikertaa huomenna. Can’t wait!

Miten teidän lomat ja kesä sujuivat? Menikö ihan putkeen vai jäikö päälle möllötys-kausi? Upposiko herkkuja enemmän kuin oletitte tai jäikö sokerihimo päälle?

Pauliina

2 vastausta artikkeliin “Turvonnut bloggaaja”

  1. Ei vitsi miten hienoja kuvia!! Ah ihana fiilis! ❤︎

    Hei ja ihan tismalleen samat fiilikset täälläkin! Haha hyvä kuulla, etten oo ainut, jota tää lusmuilu ottaa aivoon. 😀 Ihana palata syksyyn ja arkeen ihan oikeesti!

    • Oi että, KIITOS Tiia 😊💜
      Hahah musta tuntuu, että sitä on vähän liikkeellä 😉 Nyt on kyllä tullut stoppi ihan mielitekojenkin kanssa, ei tee mieli enää. Taitaa vihdoin olla mittari täynnä ja alkaa arki taas saamaan voiton!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta