Uusi lemppari: EVOKE NATURAL ENERGY

Kaupallinen yhteistyö Evoke Natural Energy -tuotemerkin kanssa.

Miltä kuullostaa proteiinimehu, joka ei sisällä lainkaan lisättyä sokeria, kofeiinia, tauriinia eikä inositolia? Se on maidoton ja gluteeniton. Entäs sitten, jos vielä sanon, että siinä on C- ja B -vitamiineja sekä kivennäisaineita? Ja sitä voi nauttia joko ennen treeniä tai harjoituksen jälkeen tai raikkaana, täsmäkokoisena juotavana välipalana? Kuullostaa todella hyvältä, eikö?

Evoke on uusi, erilainen ja suomalainen ”energiajuoma”, joka antaa energialatauksen pitkälle päivään luonnollisesti. Evoke on valmistettu hedelmämehuun ja siinä on yhdistelmä vitamiineja, kivennäisaineita ja proteiineja. Joten mikäs sen parempi ja herkullisempi juoma nautittavaksi ennen treeniä. Evoke on myös näpsäkän kokoinen, joten sen nauttiminen ennen treeniä ei aiheuta turhaa turvotusta, eikä sitä inhottavaa tunnetta, kun koko maha hölskyy hyppiessä.

Evoke sisältää 10g proteiinia ja 50% C- ja B -vitamiineja päivänsaantisuosituksesta. Urheillessa vitamiinien tarve lisääntyy ja yhdessä juoman sisältämän sinkin ja magnesiumin kanssa, vitamiinit pitävät yllä hyvää vireystilaa, vähentävät väsymystä ja parantavat luonnollista energia-aineenvaihduntaa.

Hedelmämehussa on luontaisesti erittäin hyvässä suhteessa glukoosia, sakkaroosia ja fruktoosia, jotka takaavat että keho imeyttää ja käyttää hiilihydraatit nopeasti harjoituksen aikana. Evoketta voi halutessaan myös laimentaa vedellä ja lisätä joukkoon suolaa, joka edesauttaa suolatasapainon säilymistä pitkän ja intensiivisen treenin aikana.

Mun mielestä on ihan huippua, että kaiken tämän lisäksi tuote on suomalainen! Itse haluan suosia puhdasta ruokaa, enkä halua ruokavaliooni sokerilla läträttyjä mehuja, joita myös lapseni joisi. Evoke on makeutettu kasveista saatavilla makeuttajilla, joten luonnollisuus on tässäkin otettu loistavasti huomioon, iso peukku siitä!

Keltaista pirteyttä löytyy kahta eri makua, Tropical Fruits ja Orange. Omaksi lemppariksini on muodostumassa ensimmäinen, mutta appelsiini tulee kovasti perässä. Tämä kätevä pikkupullo on helppo nakata mukaan treenikassiin tai vähän pienempäänkin käsiveskaan, josta sen voi hörpätä raikkaana välipalana. Itse olen nauttinut lasillisen aamulla, aamiaisen ja kahvikupposen kaverina ja tuntuu, että siitä lähtee päivä pirteästi käyntiin tai ainakin saa potkua tähän naiseen!

Olen tässä kokkikolmosena pohtinut, miten yhdistäisin Evokkeen aamusmoothieen ja olenkin tässä kehittelemässä hedelmäistä Evoke-smoothieta! Hieman koekeittiössä tarvitaan vielä testailua ja makustelua, mutta oon varma, että tässä on sitä jotain. Smoothie-ohjetta tulee blogiin niin nopsaan, kuin saadaan maut poikaystävän kanssa kohtaamaan, hihi 😉

Evoketta pääset nappaamaan itsellesi ruokakaupoista, kahviloista ja kuntosaleilta! Kaikki myyntipisteet voit tsekata näppärästi TÄSTÄ.
Joko te olette kokeilleet tätä napakkaa mehua? Mikä maku on muodostunut suosikiksi?

Pauliina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta