10 viikon ruokaremontti

Kun ottaa härkää sarvista, alkaa tapahtua.

Flunssa pukkaa päälle, jatkuva päänsärky ja oon kuin 5-vuotias, jolle nousee angiina miltei poikkeuksetta aina flunssan kanssa samaan aikaan. Hienoa.

Olen niin rakastunut inkivääriin, että voisin syödä ja juoda sitä kokoajan. Oletteko maistaneet inkivääri siirappia? Ihan liian hyvää ollakseen edes totta. Se sikseen, pysyn inkiväärimehussa, koska tämähän on tiukka 10 viikkoa. Kröhöm. Kipeyden piikkiin voi nyt aina yhden lorauksen inkiväärisiirappia laittaa, eikö? Varsinkin kun se on terveystuote ja auttaa hoitamaan flunssaa!

Mun 10 viikkoa ei siis lähtenyt käyntiin kauhean vahvasti, koska flunssa vierailee kutsumattomana kuokkavieraana. Päätin aamulla piristää itseäni monipuolisella ja herkullisella aamupalalla, mutta eihän se nyt ihan mennyt kuten Strömsössä. Ostin kokeeksi tattarihiutaleita, ah mikä uusi ihana puuroelämys oli mielessäni. Päätin kuluttaa lisää roposia kaakao nibseihin, koska nehän ovat terveellisiä ja miltei sama asia kuin Fazerin sininen, ilman sitä morkkista ja muumipeikon kokoista vatsaa.

Ei hyvää päivää! Tattaripuuro maistui perunamuusilta ja öylätiltä. Tai pahvilta ja vauvanruoalta. En oikein tiedä edes miltä, koska makuhermoni taisivat ottaa loparit. Vähintäänkin nibsien jälkeen. Siis ei mun kuppi teetä kumpikaan noista. En tiedä kuuluuko kaakao nibsien haista tai maistua tuolta, mutta tässä kohtaa voin todeta, että ”terveellinen” ruoka ei todellakaan aina ole mikään lahja taivaasta. Siis ihan kuin oisi puunkannon palasia lautaseltaan napsinut. Minä fiksuna likkana vielä lappasin niitä sen 4 rkl tattaripuuron sekaan, kun ohjeessa niin luki. Kuvan oton jälkeen mansikat ja banskut sekaan. Ai että oli humoristista napsia niitä banaaneja ja viimeisiä mansikoita pois tuolta pahoilaisen seoksesta. Huhhuh, tulipa kokeiltua. Ei löytänyt tietä mun sydämeen.

Vahvasti siis kaurapuurolla, marjoilla, uudella tee- rakkaudella ja Evokkeella mennään tämän tytön aamut! Rahka ei tänään uponnut, vaikka olisi ollut mahdollisuus testata Skyr valikoiman ehkä hasardeinta makua ikinä! Popcorn-Caramel? Kuka ideoi tehdä ”terveysrahkasta” tuon makuista..? Jo on maku.

No mitä muuta mun 10 viikon ruokavalio sisältää? Aamupala tuli selväksi. Ketä kiinnostaa, millä saa kroppaa kireämmäksi ja hyvää oloa keholle? Pirteyttä ja terveyttä?

Pauliina

13 vastausta artikkeliin “10 viikon ruokaremontti”

 1. Hih 😀 omat makumuistot kyseisistä tuotteista on ihan samat.. tattaripuuro on tosi hyvää kokonaisista suurimoista ja hiutaleet käy lihapulliin oivallisesti.

  • Hahah, ei mikään makuelämys kyllä ollut 😀 HEEIII kiitos loistavasta ideasta! Just aloin pohtia mihin mahtaisin paketillisen tattarihiutaleita käyttää ja menee nyt ehdottomasti kokeiluun lihapulliin!

 2. Eikä, täällä ihan samat fiilikset sekä tattaripuurosta että noista nibseistä! Jälkimmäisiä oon satunnaisesti jossain saattanut käyttää mutta tattaripuuro jäi siihen yhteen kertaan, hyh. 😀

  • EIKÄ, loistavaa että joku muukin kuin minä yksinäni 😀 Hihi. Mihin olet nibsejä vielä jälkeenpäin hyödyntänyt? Mahtaakohan ne maistua läpi smoothieista kauheasti? 😀

 3. Minua kiinnostaa! Tuo kaakao nibsi oli ihan uus juttu mut jää kyl kokeilemattaki 😀 en usko että tuo tattari+kaakao sekotus sais täältäkää plussaa, sen verran kuulemma oon ronkeli ja ”hieno kurkku”

  • Olipa hauskasti sanottu tuo ”hieno kurkku”, menee sanavarastoon 😀 Jos sellaista ronkeliutta on ilmassa niin en suosittele pussikaupalla kummankaan ostamista, ei ainakaan omaan suuhun sopinut ollenkaan. Mutta löytyy varmasti monia, jotka esimerkiksi nibsejä rakastavat 😀 Ruokavaliosta lisää siis tulossa!

  • Mietin kaupassa kauran, riisin ja tattarin väliltä. Tattaria oli kehuttu, joten päädyin siihen 😀 Kiitos vinkistä, pakko sitäkin kokeilla! 😀

 4. Tattaripuuro on todella hyvää, mutta se on ehdottomasti suolainen ruoka eikä mikään makea 😀 itse jos tattaria syön niin kylmäsavukinkku maistuu sen ohessa ja lisäksi tuoretta kurkkua! On ehkä outo makuyhdistelmä mutta kannattaa kokeilla 🙂 kaakaonibsit oli täälläkin vähän pettymys, ei ole suklaata nähnytkään 😛

  • Nyt oli kyllä niin mielenkiintoinen makuyhdistelmä, että ehkä pakko kokeilla! 😀 Siis isketkö kylmäsavukinkut puuron sekaan vai syöt esimerkiksi leivän päällä ohessa? 😀 Ihan tosi juttu, nibsit eivät ole suklaata nähneetkään! 😀

 5. Hahah, hyvältä ainakin näyttää!
  Muistaakseni oma reaktioni tattarista oli alkuun aika samanlainen. Kuitenkin myöhemmin totuin puuron melko voimakkaaseen makuun, nyt se jo miellyttää 🙂 mutta on kaurapuuro silti parempaa…
  Mielenkiinnolla seuraan ravintoremppaa, keep up the good work 🙂

  ~Hilla
  http://www.thisismycupofcoffee.blogspot.fi

  • Hahh, kiitos Hilla! 😀 Täytyy varmaan alkaa silloin tällöin totuttelemaan. Alku oli järkytys, mutta ehkä se tästä… 😀 Kaurapuuro on kyllä nami!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta