Jos mulla ei olisi mitään muuta

Kuinka kiitollinen elämästäni saan olla. Kuinka kiitollinen kaikista ihmisistä ja rakkaista mun elämässä. Välillä sitä jaksaa positiivarein Pirkkokin valittaa jostain aivan turhasta, jolla ei loppupeleissä ole mitään merkitystä ja tajuta sen hetkiä myöhemmin.

Mun Facebook-seinä kaatuu negatiivisesta feedistä ja mä voisin lähteä siihen samaan negatiivisuuteen, jos haluaisin. Mä en halua. Mä haluan jatkaa elämääni tässä onnellisuudessa ja kiitollisuudessa, jossa mä elän. Mä saan juoda aamukahvini turvassa, kotona. Mä saan hakea lapseni päiväkodista ja suukottaa poikaystävääni illalla. Mä saan halata mun äitiä ja isovanhempia. Mä saan soittaa ystäville. Mä voin juosta ja liikkua. Urheilla ja tanssia. Mä saan valokuvata ja tehdä ihmiset onnelliseksi mun ottamilla kuvilla. Mä toivon kehittyväni ja valokuvaaminen tekee mut onnelliseksi.

Mä jaksan joskus natseilla asioista ja urputtaa pienistä. Osaan viilata pilkkua ja usein teenkin niin. Loppupeleissä valitan asioista, jotka ovat itsestäänselvyyksiä. Jos WLAN tai Wi-Fi ei toimi, mun maailma päättyy suurinpiirtein just eikä melkein siihen. End of story. Mulla kuitenkin on läppäri, on ammattijärjestelmäkamera ja linssit siihen. On ihania ihmisiä ympärillä joita kuvata ja jotka jaksaa kerta toisensa jälkeen tönöttää sen linssin edessä.

Mulla on kaikki hyvin. Toisinaan mua turvottaa eikä peilistä katso just sen näköinen naama, kun sillä hetkellä haluaisi, mutta sillä tyypillä siellä peilissä on kaikki hyvin. Oon kiitollinen ja onnellinen siitä kaikesta, mitä mulla on. Haaveilen, unelmoin ja teen töitä sen eteen, mitä joskus haluaisin, että olisi, mutta sekin on lähinnä ammatillisesti.

Mä rakastan mun elämää ja olen lopenkyllästynyt edes kirjautumaan Facebookiin ja lukemaan ne lähestulkoon samat urputukset päivästä toiseen. Mä taistelen sitä negatiivisuutta vastaan latomalla onnellisia ja iloisia juttuja Faceen. Eilen pääsin kuvaamaan ystäväni kihlajaiskuvat ja en onnellisempi voisi olla. Keskiviikkona kuvasin ystäväni hääpuvussa.

Onnea, iloa, naurua ja rakkautta. Tämä on mun Facebook-seinä, millanen sun on? Käännytkö vuoden päästä katsomaan feediäsi ja mietit ”ah, kun olinkin tuota mieltä pakolaisista tai hallituksen leikkauksista” vai juhlitko mielummin sitä, että sulla on asiat olleet hyvin syksyllä 2015? Valintojen maailma.

Jos mulla ei mitään muuta olisi, niin nämä läheiset ja tämä positiivisuus, koska kahta en vaihda.
PS. Kaikki ottamani kuvat löytyvät TÄSTÄ, piristä omaa päivääsi ja käypä kurkkaamassa. Mun ehdottomia suosikkeja! Ja jos tarvitset valokuvaajaa tilanteeseen kuin tilanteeseen, otapa yhteyttä!

Pauliina

2 vastausta artikkeliin “Jos mulla ei olisi mitään muuta”

  1. Olen jo jonkun aikaa lukenut juttujaisi Fitfashionilla. Nyt vasta ekaa kertaa kommentoin. Ihana positiivinen teksti ja mahtavia kuvia. Ei mulla muuta! 🙂

    • Oiii miten ihana kommentti Bee! Ihana piristys sunnuntai-iltaan, kiitos! 🙂 Toivottavasti pysyt matkassa jatkossakin, ihanaa tulevaa viikkoa ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta