Silloin on aika levätä, kun siihen ei ole aikaa

*Postaus toteutettu yhteistyössä Scandic Hotelsin kanssa. 

Meille sattui aivan loistava tilaisuus ottaa pieni getaway arjesta viikonloppua, kun lastasimme auton täyteen hääkamaa ja suuntasimme kihlajaisiin Pirkanmaalle. Tuntuu etten ”kiireiltäni” sinnekään mukamas olisi ennättänyt, mutta kyseessä oli rakkaan ystäväni kihlajaiset, joten kotiin jääminen ei tullut kysymykseenkään.

Olen tässä syksyllä poikaystävältäni kuullut pientä huolestuneisuutta mun jaksamisesta. Olen sellainen tyyppi, että mulla on aina kolmekymmentä rautaa tulessa samaan aikaan ja tuplasti suunnitteilla. Luppoaikaa ei jää juuri mihinkään tai sekin menee päivittäessä blogia tai kuvia editoiden. Tai sitten hakaten näppäimistöä, koska netti ei toimi.

Tätä postausta kirjoittaessa ihmettelin miksi poikaystäväni ei tule jo kotiin töistä, mutta olinkin unohtanut, että mun piti hakea hänet. Että sellasta väsymystä. Haha 😀

Kihlajaiset olivat aivan ihanat ja kuvia ihanasta parista löydät TÄÄLTÄ. Meille tarjoutui mahdollisuus Scandic Suomen kautta yöpyä ihanassa Scandic Tampere Station -hotellissa, eikä olisi parempaan saumaan voinut tulla. Mun mielestä hotellissa yöpymisessä ihaninta on ehdottomasti aamupala ja se hotellin tunnelma. Se sellainen luksus getaway, jota me ainakin kaivattiin arkeen just nyt.

Saavuimme hotellille aika myöhään, koska en millään malttanut sanoa heippoja ystäville, joita näen aivan liian harvoin! Hotellilla vastaanotto oli ystävällistä ja meille tuli heti sellainen olo, että olemme tervetulleita ja odotettuja. Mulle itselleni asiakaspalvelu on erittäin tärkeässä asemassa, monen vuoden asiakaspalvelu-uran tehneenä enkä voi sietää huonoa asiakaspalvelua. Sitä ei kyllä täällä ihanassa arjen pakopaikassa näkynyt missään, vaan hymyilevät kasvot toivottivat tervettuleiksi ja huikkasivat huomenet niin reippaasti, että omakin naama venyi hymylle. Arvostan! 🙂

Mä olen just sen sortin tyyppiä, että mulla ei mukamas koskaan ole aikaa levätä. Kokoajan on pakko tehdä jotain, jotta saa hommat hoidettua. En kestä, jos asiat seisovat paikoillaan tai joku asia jyskyttää takaraivossa tekemättömyyttään. Kun hoidan sen, niin voin olla levollisempi. Tietenkin tämä yhdistelmä johtaa siihen, että kun otan kokoajan lisää tekemistä ja haluan tehdä tehdä tehdä, niin vapaa-aika ja se oleminen on olematonta.

Nyt pienellä irtiotolla arjesta tuntui, että energiavarastot ovat jälleen täyteenladattu ja jaksan syksyn kiireitä. Mikä muuten on ihanampaa kuin hotellin muhkeat tyynyt, lämmin peitto ja puhtaan valkoiset lakanat onnellisen päivän päätteeksi?
KIITOS SCANDIC, tulemme varmasti toistekin ♥

Pssst.. Hotellissa oli myös kuntohuone, jota tottakai kävimme testaamassa! Yleensä pienillä saleilla ongelmaksi jää ”Mitä täällä voi tehdä”, jos ne omat lempparilaitteet puuttuvat. Me kävimme tekemssä tehokkaan treenin, johon ei paljoa välineitä tarvita, tämä näpsäkkä treeni tulossa blogiin pian! Ja mites se hotellin aamupala.. Mitä suuhunpantavaa ruokanatsi sieltä löytää?

Pauliina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta