Kaappaus

Mulla ei ole mitään sanottavaa tällä hetkellä hyvinvoinnista, koska olen kuumeessa, lääkkeiden vaikutuksen alaisena, kivuissa, räkä poskella ja armottomassa ketutuksessa. Ketutuksessa siitä, että jokin nykyteknologian superworm on kaapannut mun Instagram-tilin viime yönä ja poistanut sieltä jokaikisen kuvan. Että sellasta settiä tähän perjantaihin, todellinen Fridayayayay.

Asiasta kolmanteen sukkaan. Ajattelin kuitenkin piristää itseäni ja teitä perjantain kunniaksi, koska se aika monelle on kuitenkin viikon antoisin ja helpoin päivä, niin mistä muusta tulisi niin hyvä mieli, kun kauniista valokuvista? Kuten moni tietää, mä rakastan valokuvaamista ainakin kuuhun ja takaisin, niin isketään niitä valokuvia myös tänne muutama.

Näistä joku voi saada viikonloppuinspiraatiot, hääinspiraatiot tai vaikka muistutuksen häävalokuvaajan varaamisesta tärkeälle päivälle tai ihan vaikka siitä, miten kiitollinen kannattaa olla, jos siinä vierellä on joku, joka jaksaa rakastaa ja arvostaa teitä joka päivä, just sellaisena kuin te ootte. Mä saan olla niin äärettömän kiitollinen, että joku just tollanen maailman hienoin ihminen on löytänyt mut ja rakastaan mua joka päivä, vaikka näyttäisin just nyt tältä miltä näytän – ei lähelläkään mitään julkaisukelpoista. Silti se aina pussaa mun poskea, oli se mun naama sitten unesta herännyt räkänen tai kuolainen, tai vaikka niitä molempia, kuin just nyt tässä hehkeässä olotilassa.

Olkaapa hyvät. Ja koska mulle jäi niin kakanmaku suuhun tuosta Instagram- tilini kaappauksesta, niin muistuttaisin ystävällisesti, että kaikki blogissa olevat ja näkyvät kuvat ovat minun ottamiani ja niiden kopioiminen/käyttäminen ilman lupaani on ehdottomasti kiellettyä. Ensin meni kuppi nurin tuon Insta- tilin kuvien poistamisen kanssa, mutta jos joku näitä kuvia kehtaa kopioida, niin sitten ei enää kuppi riitä. Menee koko vati nurin.

Mutta, koska tässä kuumehoureessa tuskin olen vielä ymmärtänyt, että osa elämästäni on poistunut noiden kuvien myötä (Instahan on osa elämää, luonnollisesti), niin ajatellaan positiivisesti. Koko tilini ei poistunut, muut saavat vinkkeliä tästä, että kannattaa vaihtaa salasanaa useammin kuin kerran neljässä vuodessa ja hei, nyt on uusi sivu käännetty. Kirjaimellisesti kaikki alkaa puhtaalta pöydältä, tai ainakin puhtaalta Insta- sivulta. Aurinkoa perjantaihin hemmot, keep smiling!

NIIIN! Ja jos joku eksynyt sielu vielä löytyy, jolla ei ole seurannassa mun Instagram- tiliä, niin se löytyy TÄSTÄ ja valokuvaukselle omistettu Instagram -tilini löytyy TÄSTÄ. Kaikki ajatukset, kysymykset ja rakkausserenaadit voi osoittaa osoitteeseen: [email protected] tai Facebookissa tai Instassakin saa kuviin kommentoida, kaikki käy 🙂

Pauliina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta