Kun epäonnistun, syytän muita

Kauemmin blogiani lukeneet tietävät, että kirjoitan blogia myös Turun Sanomilla. Linkki blogiini löytyy sivun oikeasta laidasta ja Turun Sanomien blogi päivittyy kerran viikossa. Blogissa käsitellään hieman samoja aiheita, kuin täälläkin, keskittyen hieman enemmän vielä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Eli ravitsemukseen, liikuntaan, henkiseen hyvinvointii ja terveellisten reseptien maailmaan.

Blogeissani päivittyvät eri aiheet, joten samoja höpinöitä ei tarvitse kahta kertaa lukea. Kannattaa siis kurkata myös Turun Sanomien blogini ja kurkata mitä aiheita sieltä löytyy. Tänään kirjoittelin muutoksesta. Ihmiset haluavat hyvin usein muuttaa itsessään jotain, mutta lopulta päädytään syyttelemään. Mistä on kyse? Pääset lukemaan koko tekstin TÄSTÄ, klikkaamalla linkkiä oikeassa laidassa tai napsauttamalla kuvaa!

Mitä mietteitä teillä on muutoksesta? Oletteko itse tehneet jonkin muutoksen elämässänne ja miten saitte sen aikaan? Kommentit ovat tervetulleita molempien tekstien alle ja vastauksia tippuu sitten allekirjoittaneelta, jätit kommenttisi kumpaan sivustoon tahansa 🙂

Iloista torstaita! Mihin tämä viikko oikein taas katoaa..

Pauliina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta