MAIDOTON SMOOTHIE, joka maistuu kirpsakalta pakkasaamulta

          Kaupallinen yhteistyö Evoke Natural Energy -tuotemerkin kanssa.

Kuten tiedetään, olen keittiössä kikkailija. Blenderiin lentää mitä milloinkin ja smoothiet syntyy korkeamman tahon onnesta tai eivät ota syntyäkseen ollenkaan. Maistelua, mututuntuilua, mietintää ja mussutusta. Sillä ne mun parhaimmat smoothie- reseptit syntyy ja tämä on ehdottomasti yksi niistä. En oikein osannut sanoa miltä tää maistuu, ennen kuin syttyi järjetön hehkulamppu pään päälle!! Niin pirteä, kirpsakka, mutta jollain tavalla lempeä; tämä makuhan on selkeästi kirpsakka pakkasaamu!!

KIRPSAKKA PAKKASAAMU -SMOOTHIE

1 dl maustamatonta/makeuttamatonta kauramaitoa
puoli pulloa Evoke Tropical -proteiinimehua
puolikas avokado
puolikas hyvin ruskettunut banaani
loraus makeuttamatonta soijajugua
kourallinen tyrnimarjoja
kourallinen punaviinimarjoja

Surrurrurrr blenderiin, sujauta lasiin tai kulhoon, härpäkkeet päälle ja NAUTI ♥

Pssst. Kello viiden vinkki vitonen! Huomasittehan käydä kurkkaamassa Turun Sanomien puolella uuden postauksen, otsikolla: Yksi sana voi muuttaa kaiken. Pääset sinne näpsäkästi TÄSTÄ ja jos et vielä tykkäile Facebookissa, pysyt siellä mukana klikkaamalla TÄSTÄ. Rentouttavaa torstai-iltaa ystävät!

Pauliina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta