Mäkin oon vaan tavallinen ihminen

Ei vitsi! Oon parin viime viikon aikana saanut niin ihania kommentteja ja muutaman sähköpostin, että ei mulla muuta kuin: KIITOS. Pieni voimahali sinne ruudun toiselle puolelle siitä, että rohkaistukaa laittamaan viestiä mulle! Täällä nököttää ihan perus Jamppa kotiverkkareissa, meikittömänä, märät hiukset sotkusella nutturalla, hummusta poskessa, kirjoittamassa näitä tarinoita tänne.

Mun mielestä on aivan järkyttävän ihanaa saada teiltä postia! Joissain meileissä kiitetään inspiksestä, toisessa pyydetään vinkkejä ja kolmannessa kysytään apua henkilökohtaisiin haasteisiin, koska oon käynyt itse samanlaisia läpi. Oli se ihan mitä tahansa, niin aina saa skriivata postia ja klikata tulemaan. Mä olen tosi onnellinen ja otettu, että näätte ison vaivan kirjoittaa ja lähettää ne mulle asti, joten KIITOS.

Moni on aloittanut sähköpostin: ”Mietin kauan kehtaanko/voinko/viitsinkö laittaa viestiä…”. Joten tsemppaan teitä ihanat lukijat siellä ruudun toisella puolella kirjoittamaan sen viestin ja lähettämään sen. Voitte olla varmoja, että minä kuulkaas vastaan! Ei tarvii jännittää, ei pelätä tai häpeillä, voitte valmiiksi jo ajatella, että mulle nousee isohymy korviin, kun saan teiltä meiliä. Näin se on.

Esimerkkinä tänään kun koin hirveetä ruoka- ja hyvinvointiahdistusta, niin ehtisin matkalla salille lukaista s-posteja ja siellä taas yksi ihana oli rohkaistunut laittamaan viestiä. Mun mieli kohosi ja tuli niin ihana fiilis, että siellä teitä on kuin sieniä sateella, jotka luette mun blogia. On tää niin hienoa. Ei mulla muuta, kuin kiitos ja rohkaistukaa kansalaiset, ihan peruspirkko täällä heiluu.

Usein itsekin ajattelen joistain ihmisistä, että: ”En mä nyt tolle kehtaa mennä mitään sanomaan/juttelemaan tai muuta”, mutta huoli pois sellasista. Yhtä hassuja ja hölmöjä mekin ollaan, eikä itse allekirjoittaneessa ole ainakaan mitään, mitä tulisi vierastaa! Oi että, ihanaa maanantaita sinne ja muistakaa seuraavan kerran kun epäröitte, että viestiä vaan ehdottomasti, sitä varten täällä ollaan ♥

Pauliina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta